دوستان من ۴ جلسه دوماه یکبار لیزر انجام دادم با دستگاه الکس کندلا الان قسمت رون پام و باسنم موهاش دوبرابر قبل شده کلینیک میگه روال کار همینه اول موهارو زیاد میکنه بعد کم میشه به نظر شما جلسات بعدی کمتر میشه ؟
خدایا در قلبم انتظار چیزے که اتفاق نمے افتد را قرار مده🌿
بگو دارم هزینه میکنم میخوام جواب بگیرم نه اینکه بیشتر بشه
ولی شایدم روند از بین بردن موهای نازک تر این جوری باشه
چون این جاهم شنیدم میگفتن ی دور باید رفت ضخیم بشه بعد دوباره بری تا همونارو از بین ببری
۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بله از بین میره .خیلی کم ژیلت بکش روز قبل لیزر فقط شیو کن
شما تجربه شرو دارین
منم برای ب اسن شاید رفتم
میترسم جواب نگیرم
۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
بله ،همیشه قبلش آزمایش هورمون انجام بده ،موی باسن پرزه میره خیلی دیر جواب میگیری تا ۱۵جلسه احتمالا ب ...
ممنون که جواب دادی