2777
2789

یه سوال ارژانتین خارج کشوره؟ 😐

از دنیا عقب موندم

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدان آرژانتین تهران رو میگه 😐😂

اها😂😂😂😂😂😂😂

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
بیشتر ببینید

من با بی ارتی رفتم ایسگاهی ک ب پارک ساعی نزدیک بود پیاده شدم اون طرف پارک ساعی میدون بود دگ از تو پارک رد شدم رفتم پیاده

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜
میدان آرژانتین تهران رو میگه 😐😂

میخواستم بیام بگم پز زیر پوستی😂😂

لطفا گزارش نکنین     https://harfeto.timefriend.net/16512440219164          خدایا سندرم  انگشت بی قرار کاربرایی که مدام گزارش میزنن شفا بده  هموطن دوش بگیر،تو کیشمیش نیستی مردم با عرقت حال کنن😁                                                                 مثلا تو گوشی بابات سیو باشی اسپرم برنده ی بابا😍😂 درس خوندن فقط داره جیبم رو خالی،حافظه گوشیم رو پر،کمر و گردنم رو خورد و اوضاع روحی روانیمو داغون میکنه و این خیلی بده😑یه عادت سمیمم اینه سر موقع بیدار می‌شم، ولی رو تخت لش می‌کنم تا زمانی‌که دیرم بشه :))) خواهش میکنم پیامی که میفرستین کوتاه باشه تا بتونیم اون رو از notification بخونیم و بهتون جواب ندیم😀‏داره حدوداً دو سال می‌شه که امتحان حضوری ندادم؛ اون بخش از مغزم که«حفظ می‌کرد» از کار افتاده.😷 من نمیتونم آتئیست بشم لعنتی ! من همه درسامو با آیة الکرسی پاس  کردم لنتی🥲                       زندگی خیلی سخته یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...   یاد لقمه های مامانم افتادم، لقمه نون پنیر درست می کرد مثل آهنگای شجریان بود، باید ۵ دقیقه اول نون خالی میخوردی تا برسی به پنیر          از تفریحات من تو دوران بچگی این بود که اب بریزم رو بخاریصدای ” تـسس ” بده خرکیف بشماون موقه آیپد نبود که بازی کنیم ، با این چیزا سرگرم میشدیم😂😂😄
بیشتر ببینید