سلام خانما من الان ۳۳هفته کامل هستم تا الان فقط اسرار داشتم سزارین بشم بچه اولم هم هست ولی خوب سزارین برداشته شده فقط سزارینی که دکتر تشخیص بده انجام میدن ولی خوب با بدبختی صحبت کردم قرار شد سزارینم کنن در عوضش پولشو پرداخت میکنم ولی امروز اتفاقی با دوستم صحبت میکردم گفت بحث پولش نیست بیا برو طبیعی زایمان کن میتونی بچتو راحت بغل کنی دردسرم نداری دردش همون موقع هست میگه من تجربه جفتشو دارم طبیعی بهتر بوده حالا من با تموم ترسی که دارم از ظهر افتاده تو سرم طبیعی به روش فیزیولوژیک زایمان کنم یا دردمو خونه بکشم بعد برم بیمارستان هرکس تجربه داره بیاد بگه یکم آروم شم من خیلی میترسم چون دردای پریودی فوق العاده وحشتناکی داشتم شنیدم هرکس درداش زیاده برای زایمانم دردش بیشتره. اینم بگم توی این مدت بارداری اصلا ورزش نکردم ولی تحرک زیاد داشتم و همش کار میکردم از پله هم زیاد بالا پایین کردم بنظرتون میتونم طبیعی؟ از امروز برم پیاده روی تاثیری داره؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خاله من ماما هست ولی خودش سزارین کرد 😐عمرا بزارم از پایین جرم بدن .
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی