2777
2789
مجری شبکه لایو با اشاره به ابتذال شبکه فارسی وان و من و تو، گفت: « متأسفانه خیلی‌ها در ایران از بینندگان این شبکه ها هستند و آن ها را دنبال می کنند.»
به گزارش جام نیوز، مجری شبکه لایو با اشاره به ابتذال شبکه فارسی وان و من و تو در رابطه با سریال هایی که در این شبکه ها پخش می شود، گفت: «بسیاری از این سریال ها در خود کشورهای آمریکا و آمریکای جنوبی قابل پخش نیست؛ یعنی این قدر مبتذل هست که قابل پخش نیست؛ منتها متأسفانه خیلی ها در ایران از بینندگان این شبکه ها هستند و آن ها را دنبال می کنند.»

شایان ذکراست مدیر شبکه فارسی وان، غول رسانه‌ای صهیونیست یعنی رابرت مرداک است که شبکه های بسیاری را در جهان در اختیار دارد و به ترویج فساد و فحشا شهرت دارد.

شبکه من و تو نیز از سوی دولت انگلیس مورد حمایت مالی و حمایت های گوناگون قرار می گیرد و بعضی از عوامل آن سابقا در شبکه بی بی سی فارسی که مکانش در مجاورت مکان این شبکه است فعالیت می کردند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Bazam didan mardom beyechizi alaghe daran in dolat shoroo kard be javsazi,begoo bejaye in javsaziha berin fekre varshekastegitoon konid ke az mahe dige boodje nadarin poole yarane bedin
گر نگه دار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.(خدایا خودت نگهدار این هدیه کوچیکت باش)
منووتو دیگه چرا اونکه+ دیگه فارسی وان پ ام سی فامیلی باز ی چیزییییی اما منوتو!!!!! حالا خوبه شبکه های امریکا انگلیس ستلایتش بدتر هااااا
اِعـتِــرآضـے وآرد نـیـسـتـ !حـُکمـِ دآدگـآهـ :زِنـدگــے اِجـبـارے...خـتـمـِ جَـلَـســہ!
من کاری ندارم ولی سریالای امریکای جنوبی واقعااااااااااااااااااااااااااااااااا مبتذلن
اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ دهد؛ باور محال بودنش را عوض کن...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
در مبتذل بودن سریال های فارسی وان که حرفی نیست .. اما من و تو یک شبکه خبری هست ... و یک کانال برنامه ساز هست .. خوب یا بدش با بیننده هاش ...

و اما .. فارسی وان رو چند افغانی تاسیس کردن .. و مدیرش هم . یک اقای افغانی هست که مدتی در ایران زندگی کرده ... و اینکه ایا از طرف انگلیس حمایت میشه یا نه نمی دونم ولی بیشتر به نظر میاد از طرف دولت ایران حمایت بشن .. تمام دوبلرهاشون هم افغانی هستن ....

من و تو چرا؟ حالا فارسی وانو من کاملا قبول دارم. ولی من و تو که فیلم نداره.
تو این اتاق تنگ و دلگیرم تا باقی عمرم یه جور سر شه من از خودم فاصله میگیرم دیوار هی نزدیکتر میشه میخندمو دردامو میشمارم تلخه ولی شاید دلم واشه وقتی برای غصه هام جا نیست دیوارو هُل میدم غمام جا شه
2810