2777
2789
عنوان

نامزدم میگه بمیرممم نمیزارم موهاتو رنگ کنی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 88 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای  پیشنهاد خیلی بچگانه شما   تجدید نظر در مورد ی زندگی فقط ب خاطر یه رنگ مو میدی ...

ميدونى مشكلت چيه؟ منو متهم به نظرهاى بچگانه ميكنى

ولى خودت در عين بالغ بودن متوجه نيستى كه اين ابدا در مورد يه رنگ مو نيست و موضوع خيلى نگران كننده تر ازين حرفاست!

نميدونى كه اين يه هشداره

نميدونى كه اين اولتيماتوم دادن ها و تعيين تكليف كردن ها از الان

منجر به كنترلگرى هاى وحشتناك در اينده ميشه 

هيچكس اينجا در مورد رنگ مو حرف نميزنه

بحث ما احترام به شعور استقلال شخصيت و انتخاب هاست

منتهى اونقد سطحى بين و نا آگاه هستى كه فكرميكنى معضل ما رنگ موعه 😄

ميدونى مشكلت چيه؟ منو متهم به نظرهاى بچگانه ميكنى ولى خودت در عين بالغ بودن متوجه نيستى كه اين ابدا ...

عزیزم بیخیال خشگلم 

من  هنوز باهاش عقد نکردم  

اگر اینجور باشه که دیوانه نیسم ازدواج کنم

ن تو اونجور مسائل گیر نمیده  من خودم شاغلم اتفاقا میگه  بیشتر درس بخون دوس دارم درس بخون ...

اینکه خیلی نظر میده باید یکمی محتاط باشی من، خودم، یا، اینجور، ادما کنار نمیام چون راحت نیستی هیچوقت کنازشون اولا خودت بهتر میدونی چقدر به خودت برسی و پوستت دوم اینکه این اقا قابلیت ایرادگیری زو داره به الان فکر نکن دو روزه، دیگهبعد زایمان میخاد از، ترک های زایمانت ایزاد بگیزه و اعتماد به نفستو کم کنه و اذیت بشی

😎💚🐬
ميدونى مشكلت چيه؟ منو متهم به نظرهاى بچگانه ميكنى ولى خودت در عين بالغ بودن متوجه نيستى كه اين ابدا ...

شما هم خیلی جو گیری و ناپخته شایدم تجربیات ناخوشایند زباد داشتی بد بین شدی!

طرف مقابلش داره تشویقش میکنه درس بخونه کار کنه ب پوستش برسه دوسش داره فقط میگه موهاتو دوس ندارم رنگ کنی ..بعد شما میگی تجدید نظر کن داره برات تصمیم میگیره!اینقدر تند روی!!!

این خیلی اتفاق طبیعیه ولی شما شدی آتیش زیر خاکستر خوبه مشاور نشدی وگرنه زندگی ای نمیموند ...

با بچه ها حرفی ندارم ...لحن حرف زدنتم مشخصه ک کی سطحش پایینه 

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

ی چیز بگم ختم قضیه

نزارید تو شخصصصصصصصصترین مسائل همسرتون دخالت کنه بااین خیال ک همسره نومزده و الو بله!!!!!!

این موی منه 

دلم میخواد رنگ کنم

کوتاه کنم

اگ زیبا نشدم قطعا حق داری بگی 

اگ دوس نداری قطعا حق داری بگی

اما حق نداری حقمو ازم بگیری بگی نکن چووووووون من دوس ندارم!!!!

ب عمق فاجعه پی نبردین هنوز

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......
شما هم خیلی جو گیری و ناپخته شایدم تجربیات ناخوشایند زباد داشتی بد بین شدی! طرف مقابلش داره تشویقش ...

حرفات درسته 

حرفای همرو قبول دارم

من اون اقارو میشناسم  عزیزم حرفات درسته  

دوسم داره 

از دوس داشتن زیاد گیر میده 

😢😢

برای  پیشنهاد خیلی بچگانه شما   تجدید نظر در مورد ی زندگی فقط ب خاطر یه رنگ مو میدی ...

همین چیزارو عادی و کوچیک در نظر گرفتین که الان خانوما مجبورن تو هر حالتی بسوزنو بسازن 

دیگه بالاتر از اینکه یکی به شما اجازه نده واسه خودت زندگی کنی چه اخلاق بدی هست؟

مگه چند بار به دنیا میای که حسرت کوتاه کردن مو رو دلت بمونه؟

2810