من از قبل بارداریم داشتم اما هیچ وقت درد اینا نداشت خیلی کم بود بعد ۷ماهگیم بدجور شد...دیگه میرفتم دسشویی داد میزدم وگریه میکردم بدجور درد داشتم یبوست هم میشدم کلا داغون بودم دوبار دکتر رفتم خیلی چیزادادن با درد وعذاب استفاده میکردم تاثیری نکرد..حتی اگه بعد دسشویی تو لگن آب گرم وبتادین نمینشستم اصلا نمیتونستم دوام بیارم.....رفتم یه عطاری بنام خیلی باتجربه هس...اون گف اگه به گفته هام عمل کنی تا ۱۰روز خوب میشه چون به زایمانم دوهفته مونده بود....گفت هرروز خاکشیر و سویق عناب یه قاشق بریز تو آب بخور هرقدر تونستی بخور تا نرم کنه روده هاتو....صبحونه حتما هرروز سیرابی بخور این واقعا عالی بود ...هرروز گف گلابی بخور....شبا بجای شام خرمالو بخور...یه پماد هم داد واسه جلوگیری از عفونت وخارش....گف ناهار هرروز آش بخور که تو کلم برگ ...هویج...سبزیها بخصوص گشنیز زیاد باشه .....من همه ی اینارو انجام دادم چون واقعا دیگه شکنجه شده بودم....آب هم زیاد باید میخوردم....بخدا تو ۱۱روز من خوب شدم ....دیگه روز زایمانم که غصه میخوردم من تو لگن نشینم چی میشم اصلا دیگه تا سه ماه بعد زایمانم تموم شد رف...اما بعد اون کشک خوردم نگو ضرر داره بازم اونجوری شدم یه ماه بازم همون رژیم رو گرفتم خوب شدم ...الان دوساله دیگه نشدم البته میدونم چیزایی که ضرر دار نمیخورم بخورم هم یکی دو دونه...مثلا شیر گاو بیشتراز نیم لیوان نمیخورم ...آلبالو بیشتراز سه چهارتا بخورم بازم اونجوری میشم....کلا توجه کردم چیا ضرر داره نمیخورم یا کم میخورم...سیر خیلی بد میکنه .....الان بخورم هم چندتایی فقط....خلاصه تو هم این کارا رو بکن هرچند خیلی سخته اما بکن...سیرابی بگیر خورد کن بزار زودپز همش بپزه بعد تو ظرفای کوچیک تقسیمش کن برای هرروزت با آبش ها...بزار تو فریز...هرروزیدونه دربیار بخور....الان خرمالو نیس اما گلابی هس حداقل یدونه بخور....خلاصه مطمئن باش خوب میشی دکترا فایده ندارن...اونقدر چیزمیز دادن داخل استفاده کردم مردم وزنده شدم