2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمم سونیا هس

دعا کن شب عید مشکلات مالیمون حل بشه 

انقدر بدهی و قرض داریم پولم نداریم پس بدیم فقط منتظر معجزه ام

الهی که زندگیت همیشه تو دور خوشی و شادی و اتفاقات خوب باشه و خدا همیشه هواتو داشته باشه برات صلوات میفرستم 🙏🙏😍

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
اسمه منم سونیاست🤩🤩

عزیزم متوجه شدم 

الهی سونی جون همیشه دلت غرق شادی و سلامتی باشه 

منم اکثرا سونی صدا میزنن😅

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
عزیزم متوجه شدم  الهی سونی جون همیشه دلت غرق شادی و سلامتی باشه  منم اکثرا سونی صدا میزن ...

ممنون هم چنین راستی گلم من ختم قران انجام می دم برای اموات اگه خواستی درخدمتم؟؟

ممنون هم چنین راستی گلم من ختم قران انجام می دم برای اموات اگه خواستی درخدمتم؟؟

فداتشم گلم 

چشم حتما درخواست میدم 

انشالله بعد عید میخوام برام زحمتشو بکشید 

کدوم شهرید؟؟

گلم میخوایی؟؟

عزیزم انشالله بعد عید میخوام بهت درخواست میدم