2777
2789
اره حالا داماد هم داره😂😂😂😂😂😂 ولی خب تازه نامزد شدیم

نمیتونم تصور کنم 

کاش یه عکس بذاری از بابات ببینم کنجکاو شدم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد تو منی😊 

هعی خواهر من موندم و کلی حسرت

الان میگم کاش بیشتر مجرد بودم

یکم بچگی میکردم

دوست پسر داشتم

باز خوبه تو سن کم دوس پسر داشتم وگرنه خیلی حس بدی داشتم

شوهرم خوبه اما کلی عقده دارم

والا میترسم بچه دارشم شوهرمم ب اونا سخت بگیره 

من از الان رو مخش کار میکنم

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
میدونم عزیزم میگم با وجود این که این همه ازاد هستم اما سمت این مساعل نمیرم چون که از ازادی نباید سو ...

دقیقا 🙂 بعضیا ازادی رو تو اون چیزا میبینن ... 

الحق ک طرز فکرت طرز فکر خودمه😁😬

مهربانترین‌ روح‌ها‌ بیشترین‌ رنج‌ها را‌ میکشند
هعی خواهر من موندم و کلی حسرت الان میگم کاش بیشتر مجرد بودم یکم بچگی میکردم دوست پسر داشتم باز خ ...

منم حسرت خیلی چیزارو خوردم...

کلن میبینم تا این سن ک ۱۹ سالم شده بازم سختگیرن و بدتر بهم سخت میگیرن ... گفتم شوهر کنم دس از سرم بردارن😕 

میگماا هرچی باشه شوهر سختگیر باشه حق میدمش چون متاهل میشم... ولی مجردی رو کوفت کردن ب لطف خانواده گرامی 

شاید باورت نشه ولی من تو روستام 

چه خوب😂

من ک روستاهای اطرافم دیگ بد سختگیری میکنن و دختراشون ک کم سن هستن مث زنا رفتار میکنن بخاطر محدودیتشون

بخدا من بی جنبه نبودم خیلی پاکم خیلی زیاد

حتی هنوزم اصلا فکرم سمت مشروب و.. نمیره

تو این چیزا همسرم پایس 

ازاد منو میزاره 

ولی خودم نمیرم سمتش

بخدا اون موقع با اون سن کم با یه پسر دوسال موندم

نه خیانتی ن چیزی

کار بدی نکردم فقط چندبار دیدمش دیگه گفتن ابرومو بردی

منو دادن

منم عقد کردم

گفتم جهنم بابا

طرز فکر خودمو دنبال کردم

رابطه هم  داشتم توعقد

هی میگفتن رابطه نداشته باشیاااا

من عین خیالم نبود

شانسم شوهرم خیلی سخت گیره

ن عشقولانس

ن رمانتیک

سخته دیگه من حسرت دارم

دقیقا 🙂 بعضیا ازادی رو تو اون چیزا میبینن ...  الحق ک طرز فکرت طرز فکر خودمه😁😬

من واقعا نمیگم خیلی ادم درستی هستم نه من دوست هایی دارم که مذکر هستن از ۱۹ سالگی تنهایی مسافرت رفتم گاهی شبا دیر خونه اومدم البته با اجازه گرفتن از خانواده شده بریم بیرون اکیپی با دختر و پسر اما همه چیز چهارچوب داشته باید حدود مرز رعایت شه متاسفانه چیزی که این روزا توی نوجونا مخصوصاا میبینم ازادی بی قید و بند و حتی ازادی مخرب هست به نظرم اگر پدر و مادر میخوان با بچه دوست باشن باید رفتارش هم در عین ازادی کنترل داشته باشن نکه تو سن کم درگیر موضوعاتی شن که لکه بدی روی ایندشون میندازه بنابراین همون‌طور که افکار پوسیده قدیمی مخرب هست اوپن مایندی بی اصول و قاعده مخرب هست به نظرم باید خانواده ها برای موضوغ تربیت بچه هاشون وقت بزارن و کتاب بخونن تا تهش نشه چیزی که الان تو جامعه داریم میبینم

منم حسرت خیلی چیزارو خوردم... کلن میبینم تا این سن ک ۱۹ سالم شده بازم سختگیرن و بدتر بهم سخت میگیرن ...

منم همسن شمام... اگر شوهر نکردی نکن... یا حداقل طرف پایه باشه بعد

مامان من فک میکرد ی پسر بهت بگه سلام تو دیگه خراب میشی هه

بخدا من بی جنبه نبودم خیلی پاکم خیلی زیاد حتی هنوزم اصلا فکرم سمت مشروب و.. نمیره تو این چیزا همسر ...

بنظرم... مشروب خوردن و ببخشید رابطه جنسی داشتن با نامحرم روشن فکری نیست کثافط و فساده... 

روشن فکری یعنی با دل اسوده با دوستات بری بیرون لباسی ک میخایی بپوشی و ارایشی ک دوست داریو .. و اختیار زندگیت دست خودت باشه

درکت میکنم ولی مهم دوران مجردی ... ک باید ازاد باشی حسرت ب دل نمونی موقع متاهل شدن

من واقعا نمیگم خیلی ادم درستی هستم نه من دوست هایی دارم که مذکر هستن از ۱۹ سالگی تنهایی مسافرت رفتم ...

کارت عالیه بخدا

بخدا منم مجرد بودم همین جور رفتار میکردم

نزاشتن ک

زود دادن منو

من واقعا نمیگم خیلی ادم درستی هستم نه من دوست هایی دارم که مذکر هستن از ۱۹ سالگی تنهایی مسافرت رفتم ...

دقییقاااااا بمولا دقیقا🤗 

کاااااش همه اینجوری باشن کاش ... یکم سر عقل بیان

بنظرم... مشروب خوردن و ببخشید رابطه جنسی داشتن با نامحرم روشن فکری نیست کثافط و فساده...  روشن ...

هعی... 

من اصلا اهل هیچ خلافی نبودم بخدا

ب من یکم اعتماد میکردن چی میشد مگه

منم تلافیشو الان در میارم

شالمو میندازم

سر نمیکنم

البته اینم تو جمع خانواده ها وگرنه شوهرم نمیزاره

خدایی اهل دود و دمم نیستم اصلا

خیلیا وسوسه میشن من حتی وسوسه نمیشم

کارت عالیه بخدا بخدا منم مجرد بودم همین جور رفتار میکردم نزاشتن ک زود دادن منو

چقدر ناراحت میشم وقتی میبینم خانواده ها شوهر کردن القا میکنن به بچه ها برای این که یه وقتی نکنه دختره با پسر دوست شه نکنه که تیپش باعث حرف مردم شه نکنه ابرومون جلو در همسایه بره