زردچوبه هم نزدم احساس کردم سمیه .😑 فکر کنم باید تیمارستان بستری شم .
نه،تیمارستان چیه مگه خدای نکرده دیوانه ای؟!این یه مسئله عادیه برای هر کسی پیش میاد
الان هم فعلا با خودت بگو این همه سیب زمینی خوردم توی عمرم مسموم نشدم اینم مثل همچنان باهاش مقابله کن آروم آروم بذار دهنت و توی ذهنت هم تکرار کن که فوقش مسموم میشه دارو میخورم خوب میشم دیگه (در صورتی که مسموم نمیشی ها)آخرش هم که همه رو خوردی نتیجه گیری داشته باش که حساسیت بیخود داشتی
سعی کن بری دکتر درمانش کن خیلی بده این وسواس زندگی آدم رو مختل میکنه
بخور و به این فکر کن هممون یه جان به خدا قرضیم حالا اگه با سم سیب زمینی حالت بد شه نهایت یه سرم میزنی خوب میشی
چند روز پیش پای داداشمو مار سمی نیش زد حالش خراب بود یه سرم و امپول زد اوکی شد دیگه سم سیب زمینی بدتر از مار نیس که
دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو. یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شما درست ميگين كاملا مثل اين ميمونه به يكي كه پاش شكسته بگين پاشو راه برو ببين درد نداره ايش ...
خودش باید به خودش کمک کنه آبجی جان،شرایط زندگی ومحیطشو تغییر بده، کارایی که دوس داره انجام بده، خودش مشغول کنه، تنها نمونه زیاد، بیشترتوجمع باشه، محل نده، کم کم درست میشه