2777
2789
عنوان

میشه بیاید خواهرانه کمکم کنید .؟

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 43 پست
زردچوبه هم نزدم احساس کردم سمیه .😑 فکر کنم باید تیمارستان بستری شم .

نه،تیمارستان چیه مگه خدای نکرده دیوانه ای؟!این یه مسئله عادیه برای هر کسی پیش میاد 

الان هم فعلا با خودت بگو این همه سیب زمینی خوردم توی عمرم مسموم نشدم اینم مثل همچنان باهاش مقابله کن آروم آروم بذار دهنت و توی ذهنت هم تکرار کن که فوقش مسموم میشه دارو میخورم خوب میشم دیگه (در صورتی که مسموم نمیشی ها)آخرش هم که همه رو خوردی نتیجه گیری داشته باش که حساسیت بیخود داشتی 

سعی کن بری دکتر درمانش کن خیلی بده این وسواس زندگی آدم رو مختل می‌کنه 

بخور و به این فکر کن هممون یه جان به خدا قرضیم حالا اگه با سم سیب زمینی حالت بد شه نهایت یه سرم میزنی خوب میشی

چند روز پیش پای داداشمو مار سمی نیش زد حالش خراب بود یه سرم و امپول زد اوکی شد دیگه سم سیب زمینی بدتر از مار نیس که 

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته آفرين ولي اين حالتها درجه بندي داره بعضيا با روش حساسيت زدايي دچار استرس شديد ميشن

ایشالا براشون جواب میده

من میفهمم کاملا درکش میکنم

و بین کسایی هستم که حتی ذره ای درکم نمیکنن

ن میدونن افسردگی چیه

نه میدونن وسواس فکری چیه

ولی امروز مطلب جدیدی یاد گرفتم ممنونم ازت دوست خوبم💋😍

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
زردچوبه هم نزدم احساس کردم سمیه .😑 فکر کنم باید تیمارستان بستری شم .

میفهمم عزیزم افکارت دست خودت نیست کاملا درکت میکنم

ولی هربار میاد سراغت هی پس بزن

همش از ذهنت دورش کن بگو کی میگه سمیه

خیلی خوشمزس اتفاقا

ببین امشب اتفاقا من سیب زمینی خوردم عالیه💋

ولی تا زوده پی گیرشو گلم 

حتما پیش شخص باتجربه ای برو

شما درست ميگين كاملا مثل اين ميمونه به يكي كه پاش شكسته بگين پاشو راه برو ببين درد نداره  ايش ...

خودش باید به خودش کمک کنه آبجی جان،شرایط زندگی ومحیطشو تغییر بده، کارایی که دوس داره انجام بده، خودش مشغول کنه، تنها نمونه زیاد، بیشترتوجمع باشه، محل نده، کم کم درست میشه

ایشالا براشون جواب میده من میفهمم کاملا درکش میکنم و بین کسایی هستم که حتی ذره ای درکم نمیکنن ن م ...

آفرين بشما كه مطالعه داري و درمراحل ابتدايي مهارش كردي

همش كلا در اثر استرسه

بهتره دركنار درمان يوگا كار بشه،ميوه جات سبزيجات تازه زياد بخورين،روزانه يك ربع پروانه بزنين،سروتونين بره بالا

از مهارتهاي تقويتي استفاده كنيد

آفرين بشما كه مطالعه داري و درمراحل ابتدايي مهارش كردي همش كلا در اثر استرسه بهتره دركنار درمان يو ...

ممنون عزیزم متشکرم شما روانشناسید؟ 

خودش باید به خودش کمک کنه آبجی جان،شرایط زندگی ومحیطشو تغییر بده، کارایی که دوس داره انجام بده، خودش ...

آفرین . شرایط زندگیم طوریه که افسردگیمو و همه چیو بدتر میکنه . ولی چیکار کنم دیگه مجبورم .