2777
2789
عنوان

❌پشیمونم ردش کردم😭

487 بازدید | 32 پست

شروع این قضیه واسه سه سال پیش خلاصه میگم یه پسری همکارمه هر دوتا معلمیم تو اینستا فالو کرد منو خلاصه حرف زدیم بهم پیشنهاد دوستی داد من اون موقع ۱۸ سالم بود دلم نمیخواست کسی بیاد تو زندگیم ردش کردم کلا طرز فکرم با الان فرق داشت ولی باهم دیگه دوست معمولی موندیم این دوسال تمام تو فرصت های مختلف بهم ابراز علاقه کرد پیشنهاد داد ولی من همچنان ردش کردم 

با وجود این که هم خانواد سرشناسی داره هم خونه و ماشین و وضعیت مالی خوبی داره راستشو بخواین یکم تحت تاثیر دوستام قرار گرفتم و قبولش نکردم یه سال اخر که اصلا پیشنهاد نداد دیگه ولی همه جا حواسش بهم هست حتی تولدمم یادشه به هر بهونه ای شده پیام میده کلا فراموشم نکرده الانن که کلا داره پیشرفت میکنه چند وقت دیگه یه همایش بزرگ داره جالبیش اینجاست واسه اون همایش کلا نظر منو پرسید و از اول تا اخرش نظر من براش مهم بود 

الان پشیمونممم چیکار کنم دوباره پیشنهاد بده 

اینستا نمیتونم فالو کنم چون قبلا بهش گفتم خوشم نمیاد همکار فالو کنم چیکار کنم راهکار بدین خیلی پشیمونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اینجا دوتا نکته پیش میاد یکیش اینکه بهش علاقه پیدا کردی؟یا چون داره پیشرفت میکنه بهش فکر می کنی 

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛

اگه بهش علاقه پیدا کردی رابططو باهاش سرو سامون بده بنظرم.

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛
نه عللقه مند شدم 

نمی دونم درسته یا نه ولی همینو بگو بهش .یا بهش بگو کسیو توی زندگیش داری یا نه .یا حتی می تونی اینستا فالو کن حتما چون یعنی از موضعت داری عقب میری و رو استوریاش ریپلای کن .حالا با عقل خودت تصمیم بگیر چون من تجربشو ندارم و تو رابطه ای نبودم ببین از نظرت درست هست یا خیر

2810