2777
2789

سلام به همگی ، ببخشید میخوام بدونم بیمارستان نجمیه اجازه میدن همسرم هم تو اتاق درد و زایمان همراهم باشه یا نه؟ ممنون میشم تجربتون را بگید.🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت همسر من ک کلا تو بیمارستان نموند رفته بود تو حیاط صدکیلومتر راه رفته بود از ترس و استرس😂میگفت من اگه پشت در صداتو بشنوم فشارم میوفته ..کلا فوبیای زایمان داره خوب شد زن نشد

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
امیدوارم که بشه ، خیلی ها از فامیل میگن خیلی خوبه همسر پیشت باشه...🙏 از کجا شنیدید؟

دوستم نجمیه بود زایمانش

ولی خیلی پشیمون بوداز اینکه موقع زایمان شوهرش اونو دیده میگفت دیدمون عوض شد

اتاق درد باز بهتره ولی اتاق زایمان نیاد 

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
چرا سزارین نمیشی خودت نمیخای  همون بیمارستان برای چکاپ میرفتی یا مطبش زیر نظر خودش بود از اول

خودم دوست دارم طبیعی باشه و تازه با دکتر آشنا شدم و کم پیشش رفتم، مطبش میرم. تو خ پیروزی هست.