2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خوبید مسافر جان خاطرتون باشه اومده بودم قبلا تاپیکتون هنوزم گاه و بیگاه میام از نوع دیدگاهتون خوشم میاد با اینکه عمرا فکر نمیکنم بتونم این جاهایی شما و دوستان رفتید ، برم ؛ ولی نمیدونم چیه که منو می کشونه اینجا و تازه با حسرت تاپیک رو می بندم و میرم ولی فکر می کنم شاید قراره نیرویی جذب بشه و شاید قراره روزی هم من به جاهای زیبای این جها بزرگ قدم بزارم درسته که الان از سر ناچاری و نداری ، همین داخل ایران اش هم نمی تونم برم ولی کسی از آینده خبر نداره ؛ امیدوارم روزی همه تون ، سلامتی و نشاط و سفرهای خوب و خوش باشه
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
ممنونم اتنای مهربونم. هیچ کس از فردا خبری نداره همینکه گشتن و دیدن جاهای جدید رو جز اهدافت قرار بدی خود به خود مسیرش برات باز میشه. ایشالا تمام مشکلات ریز و درشتت حل شه عزیزم و با تن سالم و دل خوش همه ی دیدنی هارو بگردی. از یه جایی شروع کن اگر شده از یکساعتی شهری که توش زندگی می کنی. عکس خوشگلم بگیر با ماها شیر کن مطمئنم خیلی هامون ارزو می کنیم کاش جای تو اونجا باشیم .
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
سلام به همه مامانا و خانومهای خوش گردش وسلام مخصوص به مسافرجون خوشم میاد ازتون دقیقاعین خودمی. منم عاشققققق سفرم بدجور . تا حالا خواننده خاموش بودم و البته از خوندن این همه تجربه های خوب ودلنشین کیف میکنم جاهایی که رفتم دبی.ترکیه (استامبول و انتالیا) مالزی . تایلند . بلغارستان البته 15 خرداد هم اگه خدا بخواد ارمنستان و گرجستان داریم میریم . انشالله از اوجا اومدم میام تجربیاتمو مینویسم براتون البته اینم بگم که زیاد اهل خرید و بازار نیستم فقط دوست دارم جاهای دیدنی و تفریحی و خوراکیهای خوشمزه خوردنم .
دو تا دختر 11 ساله و 5/4 ساله دارم که اونا هم مسافرتو خیلی دوست دارن دختر کوچیکم از وقتی فهمیده بلیطارو گرفتیم هر شب قبل از خواب میپرسه مامان چند تای دیگه بخوابم میریم مسافرت .واقعا سفر غذای روحه. به قول بچه ها با حقوق کارمندی هم میشه رفت ولی باید بدونی اولویت زندگیش چیه ما هر دومون کارمندیم و شاید باورتون میشه12ساله ازدواج کردم فقط یه انگشتر خریدم که اونم گم شد ولی مثل همتون عشق سفرم
فدایی داری مامی کیانا جونم ایشالا همیشه پر از شور و هیجان سفر باشی. دوتا گل خوشگلت رو از طرف من ببوس. منتظر عکسهاو تجربه ها و خاطراتت هستیم عزیزم
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
لیلی جون تایلند ٤ فصلش تقریبا مثل همه ما مهرماه رفتیم تایلند هرا عالیییییی بود خانم های خوش سفری که أهل سفرید و از سفر لذت می برید یکم به من کمک کنید ١٧ خرداد یه تور اروپا ٢٧ روزه در پیش داریم (انشاله ) من کلا همیشه سفر برام استرس بوده چون دختر ٤ سأله ام از هواپیما خوشش نمیاد و بسیار هم بد غذاس کل سفر رو باید بیافتم دنبالش غذا بخوره از سفر لذت نمی برم متأسفانه الان دو روزه که لوزه هاش رو عمل کرده و خیلی طفلی أذیت شده امید به خدا تاچند روز آینده بهتر میشه ولی من چی کار می تونم بکنم که بهم خوش بگذره أسترسم کم بشه همسرم خیلی گرفتاری شغلی داره و معمولا من باید چمدونش رو بپیچم تو این سفر هم ٧ بار باید سوار هواپیما بشیم از حالا نگران دخترم هستم که حالش بد نشه تو هواپیما و تو کل سفر بد غذائی نکنه و .... همش دارم غر می زنم به جون همسرم که چرا این برنامه سفر رو الان تدارک دیده خلاصه کلام یکی منو خوش سفر کنههههههه