2777
2789

تازه الآنم بهش زنگ میزنم میگه بخواب من سر کوچه م نگران نباش🤦🏻‍♀️ واقعأ بنظرتون درسته که زن باردارشو اینموقع تنها بزاره خونه خودش بره دور بزنه؟؟ یا من زیاد حساس شدم؟

فندق کوچولوی مامان 😍 دلبرکم ❤ مهم نیست دختر باشی یا پسر، مامان و بابا همه جوره عاشقتن❤        تیکر و همینجوری آبی زدم هنوز جنسیت مشخص نیست🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه درست نیست رفیق بازیم حدی داره ولی درست بهش بگو دعوا نکن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

حساس نشو بابا ب بچه فشار میاد😑

خب ینی چی الان اینکارش ، تازه وقتی دوستش زنگ زد گفتم بگو نمیام اصن انگار نه انگار گفت بیا دنبالم

فندق کوچولوی مامان 😍 دلبرکم ❤ مهم نیست دختر باشی یا پسر، مامان و بابا همه جوره عاشقتن❤        تیکر و همینجوری آبی زدم هنوز جنسیت مشخص نیست🥰
نه درست نیست رفیق بازیم حدی داره ولی درست بهش بگو دعوا نکن

رفیق باز نیس اصلآ ، ینی بود تو نامزدی اما از وقتی ازدواج کردیم دیگه رفت و آمدی نداره ، نمیدونم اینبار چرا انقدر اصرار داشت که بره

رفیق باز نیس اصلآ ، ینی بود تو نامزدی اما از وقتی ازدواج کردیم دیگه رفت و آمدی نداره ، نمیدونم اینبا ...

باهاش حرف بزن بنظرم ولی اعصاب خودتو خورد نکن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

شوهر منم باشگاه ثبت نام کرده ۳۰ مین باخونمون فاصلشه ساعت ۹ تا ۱۱ شب تا بره بیاد میشه ۱۱ نیم۱۲😑

باشگاه جای مشخصیه اما این نمیدونم چرا انقدر اصرار داره که بمونه پیش دوستش ، بدم میاد که تازه الآنم میگه نمیام بخواب

باهاش حرف بزن بنظرم ولی اعصاب خودتو خورد نکن

بهش بدون عصبانیت اشاره کردم گفتم بگو نمیام اما گوش نکرد

مراه شور هرچی مردبی مسئولیته رو ببرن

بی مسئولیت نیس اولین باره اینکارو میکنه ، برعکس خیلی هوامو داره و مراقبمه ، نمیدونم چرا الآن انقدر اصرار داشت که بره

بهش بدون عصبانیت اشاره کردم گفتم بگو نمیام اما گوش نکرد

تو هر چی حساس تر بشی به ضرر خودته با ارامش ببر جلو چون ممکنه لج کنه الانم تو حساس هستی.

تو هر چی حساس تر بشی به ضرر خودته با ارامش ببر جلو چون ممکنه لج کنه الانم تو حساس هستی.

خب اصن بابام اینجوری نبود ، مردای دور و برم تو مجردی اصن شبگردی نداشتن ، این کارش برام خیلی عجیبه ، منو الآن اگه بکشن بیرون نمیرم نمیدونم چرا رفت

خب اصن بابام اینجوری نبود ، مردای دور و برم تو مجردی اصن شبگردی نداشتن ، این کارش برام خیلی عجیبه ، ...

بهش بگو من نه دوست دارم نه خوشم میاد بری من دوست دارم مردم شب تو خونه پیشم باشه نه اینکه من تنها بشینم.وقنی اینجوری بگی شاید یکم بهش بربخوره

2810