2777
2789
عنوان

عضو جدید(بیاید یادگاری بنویسید)🍫✨

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 57 پست

راستی منو میشناسی 😎😂

؟ 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز ۲۱ اسفنده و من دارم ب این فکر میکنم کی تعطیل میشیم و برای حداقل ۳ ماه راحت میشیم😐😁 بمونه یا ...

انشالله اون بالا بالا ها ببینمت❤️

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨

سلام🖐️🖐️🌹🌹🌹

خوش اومدی عزیزم🙏🙏🙏

مرسی عزیزم و سال نو به شما و به تمام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یارهای خوب و مهربون پیشاپیش مبارک باشه و سال خوب و خوش و پربرکتی برای همه ما باشه، الهی آمین🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ان شاالله تو سال جدید کلی استراحت کنی 😂😙

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
بله مگه میشه شمارا نشناسم😁🤣

😂😂😂

خـوبه خوشمان آمد❤

به چیز میگم بهت یادگاری 

اگه انگ دیوونگی هم بهت زدن تو باززز کار خودتو بکن

بزار بخندن روحشون شاد شه اصلا به تو بگن دیوونه

غمگین شدی گریه کن ولی نزار کسی ببینتشون.

جلو مردم زمین خوردی فقط بخندد.فقط بخند

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima
انشالله اون بالا بالا ها ببینمت❤️

🤩فدات

۹۹/۵درصدتاپیکهارو باور نکن

گلبهارو واقدس الویه رو خوبه تاپیکاشونو ندیدی🤣

اگه یادم افتاد دوباره میگم

آهان یکی از پیشگسوت های سایتم خودم کاربری جدید درست کردم بنابه دلایلی

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔
ان شاالله موفق باشی گلم غمگینترینش یادته

مادرتون فوت شده بودن؟

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
۹۹/۵درصدتاپیکهارو باور نکن گلبهارو واقدس الویه رو خوبه تاپیکاشونو ندیدی🤣 اگه یادم افتاد دوباره می ...

چرا اقدس الویه چندش رو یادمه البته ندیده بودم اینقدر گفتن رفتم سرچ‌ کردم🤣🤣🤣

امیدوارم نگرانیم تموم شه بهش بخندم  

و اینکه ایشالا سال بعد این موقع سر فیلم برداری باشم 😍

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
برام دعا کن هرچی صلاحه پیش بیاد💔

انشالله که صلاحت توی خیر و نیکی و خوبی هست😊❤️

نی نی سایت زیاد نیاین برای کسانی که در آینده این پیام و میبینن میخوام بهشون بگم برام یه صلوات بفرست ...

دور از جونتون انشالله ۱۲۰ساله بشید❤️

روزای اخرسال عضوشدی باحاله😅 امیدوارم سال جدید پرازاتفاقای خوب باشه 

خواستم رند بشه ۱۲/۲۱🤣🤣🤣

2810