2777
2789
سلام به همه somi جون مبارک باشه تولد کوچولوتون میشه بگی طبیعی بودی یا سز؟ راضی بودی از بیمارستان؟ دکترت کی بود؟ دکتر من تو بیمارستان مریم هم هست اما چون می خوام طبیعی زایمان کنم میترسم تجربه اشون کم باشه
خدایا به حق امام غریبم خودت به انتظار همه منتظرا پایان بده!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترم نویدا نوروززاده است آخه خودش بهم گفت اگه میخوای طبیعی زایمان کنی بهتره یه بیمارستان بری که تجربه اشون بیشتره شما کسیو می شناسی که تو مریم طبیعی زایمان کرده باشه؟
زنگ بزن بپرس قیمتشو عزیزم البته اگه بیمه تکمیلی داشته باشید که مشکل زیادی نیست من بیمارستان امام خمینیو ندیدم اما شنیدم شلوغه خیلی دکتر منم تو امام خمینی هست تو کسری هم هست اما باز نمیدونم چیکار کنم درمورد کمالی هم شنیدم فقط اگه آشنا داشته باشی بهت می رسن البرزو خبر ندارم
نویدا رو کار سزارین شنیدم با بخیه زدنش عالیهههههههههه هر کی رفته.خودم مطبش میرفتم خیلی ماهه.دکتر برا طبیعی اسم نمیدونم ولی هرکی رفته راضی بوده.دکتر اقایی هم خیلی ماهه خداییش.صبور با حوصله و کار بلد.
مامان دوقلوهای ناز و ی دختر گل زیبا.
خداروشکر که راضی بودن سر طبیعی که فکر نمیکنم اجازه بدن دکتر خودمون بیاد نه؟ چون ماما زایمانو انجام میده ولی کاش بذارن بیاد بودن دکتری که باهاش آشنایی خیلی به آدم آرامش میده
واقعا؟ پس به من اشتباه آمار دادن اگه تکمیلی ندارید ارزش نداره بری خصوصی چون واقعا هزینه هاش زیاده فعلا بهم گفتن پسر عزیزم دی ماه به امید خدا شما فکر کنم مهر مامان شی آره؟
دستت درد نکنه من هنوز فرصت نکردم با دکترم در مورد بیمارستان حرف بزنم اما جواب غربالگریو که بردم حتما باهاش صحبت میکنم آره عزیزم نویداس
خیلی تمیز و خلوت بود.فوق تخصصی و نیمه دولتیه.نصف مریم و تخت جمشید و کسراس هزینش.دکترم گفت شهریور میان. تا اطاسطش.چون دو قلو هست از 34 هفته باید منتظر بود.
سونو هم کار دکتر محمد مروارید تو بهار عالیه.به حوصله جواب میده و راهنمایی میکنه رو مانیتور.بابای نی نی هم میتونه بیاد.تا سه نفر همراه داشتم من.یه دخمل و یه پسر .غیر همسانن