2777
2789
عنوان

کیا سقط فراموش شده داشتن؟

5029 بازدید | 55 پست

سونوگرافی به من گفت جنین ضربان نداره و تو‌هفته ی ۱۱مونده زمانی که۱۲ هفته بودم رفتم حالا قراره یه جای دیگه ام برم سونو 

میخواستم بدونم شما علائمتون چی بود تورم و حساسیت سینه از بین رفته بود یا داشتین؟ترشحات واژینال داشتین یانه ؟یکم میشه توضیح بدین

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

عزیزم 🥺🥺🥺

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله نی نی سالم باشه منم حاملم اشکم درومد تصورت کردم 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
من داشتم ایناشو یادم نیست  بردم دکتر نامه داد برا سقط

ای بابا چجوری سقط کردی؟با قرص یا کورتاژ ؟خیلی سخت بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلہ من داشتم دوقلو ھفتہ ۵ و ۶ رشدشون متوقف شدہ بود اما ھفتہ ۸ ھنوز تھوع داشتم بعد کورتاژ تھوم خوب شد

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
انشالله نی نی سالم باشه منم حاملم اشکم درومد تصورت کردم 

برام دعا کن😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من پنج هفته رفتم گفتش خیلی نبضش ضعیفه برو دو هفته ی دیگه بیا . هفته ی هشت رفتم گفت تو شیش هفته مونده☹️ ینی جنین قلبش تشکیل شده ولی مرده😥

اونی ک قدر داشتن تو رو نفهمید ، یه روزی در حسرت نداشتنت خواهد سوخت ... اونروز دور نیست اما خیلی دیره     ؛ )
بلہ من داشتم دوقلو ھفتہ ۵ و ۶ رشدشون متوقف شدہ بود اما ھفتہ ۸ ھنوز تھوع داشتم بعد کورتاژ تھوم خوب شد

😭😔چقد سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای بابا چجوری سقط کردی؟با قرص یا کورتاژ ؟خیلی سخت بود؟

ن خیلی سخت نبود اخه من هفته ام پایین بوده. بیمارستان خوابیدم یه شب ،با قرص سقط شد. اخرش الکی میخواستن کورتاژ کنن ک پول بگیرن ک خودم گفتم برم سونو، بعدش رفتم گفت بقایا نمونده مرخص شدم.دیگه کورتاژ نکردم

اونی ک قدر داشتن تو رو نفهمید ، یه روزی در حسرت نداشتنت خواهد سوخت ... اونروز دور نیست اما خیلی دیره     ؛ )
من پنج هفته رفتم گفتش خیلی نبضش ضعیفه برو دو هفته ی دیگه بیا . هفته ی هشت رفتم گفت تو شیش هفته مونده ...

خیلی حس دردناکیه مال من تو سونو هشت هفته قلبش میزد سه شنبه با ذوق رفته بودم سونو ntگفت قلبش نمیزنه خیلی سخت بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40