داداشم سه سالشه آهنگ گذاشته با لباس عروس میرقصه بعد گردیده به من که منم لباس دامنی بپوشم باهاش برقصم 😁😁
با آهنگ احساسی هم حس شکست عشقی میگیره😂❤
انرژی خونمونه تو خونه تکونی❤
تاپیک های سم تگم کنید🤓🤓دوست عزیز اگه ریپ میزنی و جوابت و نمیدم معنیش این نیست که کم آوردم من زبان حیوانات رو بلد نیستم☺😉آرسامم:برادر کوچکم صمیمانه دوستت دارم مرا ببخش برای همه زمان هایی که زیر پتو با گوشی بازی مورد علاقه ات را بازی می کردم و به تو میگفتم خوابم😂😂امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی دوست دارم مرد کوچک من🤴💙سعی کن همیشه شاد باشیو همیشه خدارو شکر کنی🥰💚مثلا برای غذایی که خوردی🍕لباسی که پوشیدی👗زندگی که داری😇واسه همه چیز همیشه دعا کن😍وایستا تو بله خود تو یه لبخند بزن اینجوری😁😁آفرین الان خیلی خوشگل شدی😍پس دوست خوبم سعی کن همیشه شاد باشی😘به یاد داشته باش که من دوستت دارم🥰🥰
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
تاپیک های سم تگم کنید🤓🤓دوست عزیز اگه ریپ میزنی و جوابت و نمیدم معنیش این نیست که کم آوردم من زبان حیوانات رو بلد نیستم☺😉آرسامم:برادر کوچکم صمیمانه دوستت دارم مرا ببخش برای همه زمان هایی که زیر پتو با گوشی بازی مورد علاقه ات را بازی می کردم و به تو میگفتم خوابم😂😂امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی دوست دارم مرد کوچک من🤴💙سعی کن همیشه شاد باشیو همیشه خدارو شکر کنی🥰💚مثلا برای غذایی که خوردی🍕لباسی که پوشیدی👗زندگی که داری😇واسه همه چیز همیشه دعا کن😍وایستا تو بله خود تو یه لبخند بزن اینجوری😁😁آفرین الان خیلی خوشگل شدی😍پس دوست خوبم سعی کن همیشه شاد باشی😘به یاد داشته باش که من دوستت دارم🥰🥰
دخترتون رو جوری بزرگ کنید که شجاع باشه و به خودش تکیه کنه اگه این کارو نکنید ، کل زندگیش رو منتظر میمونه که مردها نجاتش بدن ...💮‹ شازده کوچولو پرسید: دوست داشتناتو میخوای ببری تو گور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟! روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم.شازده کوچولو گفت: مگه میشه؟!روباه گفت: آره ...همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هر جا دنبالشون میگردم پیداشون نمی کنم ... :) ›"شماهم حس میکنید این اواخر تحمل کردن ادمای اطرافتون سخت شده و همه روی مخن؟ حتی حس میکنم دیگه ادمایی که بهم نزدیک بودنم مثل قبلا نیستن🥲.""میدونید علت گریه ی بی اختیار چیه؟«اینه که بدنمون درحال مبارزه با چیزاییه که ذهن و قلبمون نمی تونن اون ها رو توجیه کنن!»😄"حدود یک سال خواننده خاموش بودم😇اینجا هیچکس،دیگری رو نمیشناسه و همه داریم از فرسنگ ها دورتر باهم حرف میزنیم و نظراتمون رو منتقل میکنیم پس بیایید باهم مهربون باشیم🌻☘