2777
2789
عنوان

رقص داداش سه سالم😂❤+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 42 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوام برم ادامه خونه تکونی نمیذاری؟ 

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

بذار.بیاد.من.گازش.بگیرم#  

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

خدا حفظش کنه😍😍

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

تاپیک های سم تگم کنید🤓🤓دوست عزیز اگه ریپ میزنی و جوابت و نمیدم معنیش این نیست که کم آوردم من زبان حیوانات رو بلد نیستم☺😉آرسامم:برادر کوچکم صمیمانه دوستت دارم مرا ببخش برای همه زمان هایی که زیر پتو با گوشی بازی مورد علاقه ات را بازی می کردم و به تو میگفتم خوابم😂😂امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی دوست دارم مرد کوچک من🤴💙سعی کن همیشه شاد باشی و همیشه خدارو شکر کنی🥰💚مثلا برای غذایی که خوردی🍕لباسی که پوشیدی👗زندگی که داری😇واسه همه چیز همیشه دعا کن😍وایستا تو بله خود تو یه لبخند بزن اینجوری😁😁آفرین الان خیلی خوشگل شدی😍پس دوست خوبم سعی کن همیشه شاد باشی😘به یاد داشته باش که من دوستت دارم🥰🥰

تاپیک های سم تگم کنید🤓🤓دوست عزیز اگه ریپ میزنی و جوابت و نمیدم معنیش این نیست که کم آوردم من زبان حیوانات رو بلد نیستم☺😉آرسامم:برادر کوچکم صمیمانه دوستت دارم مرا ببخش برای همه زمان هایی که زیر پتو با گوشی بازی مورد علاقه ات را بازی می کردم و به تو میگفتم خوابم😂😂امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی دوست دارم مرد کوچک من🤴💙سعی کن همیشه شاد باشی و همیشه خدارو شکر کنی🥰💚مثلا برای غذایی که خوردی🍕لباسی که پوشیدی👗زندگی که داری😇واسه همه چیز همیشه دعا کن😍وایستا تو بله خود تو یه لبخند بزن اینجوری😁😁آفرین الان خیلی خوشگل شدی😍پس دوست خوبم سعی کن همیشه شاد باشی😘به یاد داشته باش که من دوستت دارم🥰🥰

اخی😅

دخترتون رو جوری بزرگ کنید که شجاع باشه و به خودش تکیه کنه اگه این کارو نکنید ، کل زندگیش رو منتظر میمونه که مرد‌ها نجاتش بدن ...💮‹ شازده کوچولو پرسید: دوست داشتناتو میخوای ببری تو گور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟! روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم.شازده کوچولو گفت: مگه میشه؟!روباه گفت: آره ...همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هر جا دنبالشون میگردم پیداشون نمی کنم ... :) ›"‏شماهم حس میکنید این اواخر تحمل کردن ادمای اطرافتون سخت شده و همه روی مخن؟ حتی حس میکنم دیگه ادمایی که بهم نزدیک بودنم مثل قبلا نیستن🥲.""میدونید علت گریه ی بی اختیار چیه؟«اینه که بدنمون درحال مبارزه با چیزاییه که ذهن و قلبمون نمی تونن اون ها رو توجیه کنن!»😄"حدود یک سال خواننده خاموش بودم😇اینجا هیچکس،دیگری رو نمیشناسه و همه داریم از فرسنگ ها دورتر باهم حرف میزنیم و نظراتمون رو منتقل میکنیم پس بیایید باهم مهربون باشیم🌻☘