2777
2789
عنوان

لیزر دائمی جای جوش

10139 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

من ۲۱ سالمه و از نوجوانی جوش میزدم الان دوساله که درمان شدم ولی جای جوش به صورت حفره (نه لک) روی صورتم مونده متاسفانه و لیزر فرکشنال و مزو و .... انجام دادم ولی خوب نشد :(

ولی یه روشی هست که لیزر دائمی هست و کافیه که یه بار انجام بدی و حدود ۸۰٪ جای جوش و خوب میکنه 

این خبر خوبی هست و چند تا دکتر تو ایران این عمل و انجام میدن و من نمیدونم کار کدومشون خیلی خوبه؟! ، کدومشون خوب نیست؟! و اطلاعات کافی ندارم.

اینستا هم خیلی نمیشه اعتماد کرد.

هزینه و وقتی که برای این عمل میزاری سنگینه و خب باید آشنایی کامل داشته باشی از دکتری که این‌ عمل و انجام میده و من فکر کردم اینجا میتونه کمک کننده باشه

و نظر شما رو بدونم.

ممنون میشم اگه کسی تجربه ای یا شناختی از این دکترا داره کمک کنه .

چند تا دکتری که پیدا کردم :

دکتر سبکتکین اصفهان

دکتر رادمنش تهران

دکترکرایی شیراز

دکتر فیلی شیراز ( ایشون خیلی قیمتشون بالاعه من از پس قیمتشون بر نمیام)

و اگه شما هم دکتری میشناسین در مختص این موضوع معرفی کنید ممنون میشم کلی :)))

اسم روششون چیه

هر کدوم انگار روشی دارن و لو نمیدن اساسا کار همشون با لیزره

اسمی نداره میتونی بری تو اینستا ببینی کارشونو

به اسم لیزر جای جوش دائمی فقط یه بار بدون بازگشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کدوم انگار روشی دارن و لو نمیدن اساسا کار همشون با لیزره اسمی نداره میتونی بری تو اینستا ببینی ک ...

بنظرم تبلیغات الکیه.

داری میگی این همه روش های مختلف امتحان کردی اثر نداشت

من رفتم دکتر گفت تنها روش مزوتراپی 

اونم کامل از بین نمیره

باید کنار بیایم

هزینه الکی نکن

بنظرم تبلیغات الکیه. داری میگی این همه روش های مختلف امتحان کردی اثر نداشت من رفتم دکتر گفت تنها ر ...

نه اینطوریا نیست تقریبا یه عمل محسوب میشه و حدود ۲۰ میلیون هزینه داره و جواب گرفتن اکثرا

من فقط بین این سه تا دکتر موندم و نمیدونم کدوم کارش بهتره

و حتما این عمل و انجام میدم.

بنظرم تبلیغات الکیه. داری میگی این همه روش های مختلف امتحان کردی اثر نداشت من رفتم دکتر گفت تنها ر ...

دکتری که دستگاه لیزر نداره میگه مزوتراپی خوبه :)

اینو تضمین شده میگم😅

نه اینطوریا نیست تقریبا یه عمل محسوب میشه و حدود ۲۰ میلیون هزینه داره و جواب گرفتن اکثرا من فقط بین ...

دوست عزیز شما این لیزر دائمی رو انجام دادین؟؟ من هم تصمیم دارم پیش دکتر رادمنش برم ولی در بعضی کامنت ها دیدم جای جوش زیاد رفع نشده ناامید شدم به نظرتون چیکار کنم؟؟

دوست عزیز شما این لیزر دائمی رو انجام دادین؟؟ من هم تصمیم دارم پیش دکتر رادمنش برم ولی در بعضی کامنت ...

دقیقا منم خیلی به کارهای رادمنش اعتماد ندارم

نه هنوز انجام ندادم

دقیقا منم خیلی به کارهای رادمنش اعتماد ندارم نه هنوز انجام ندادم

دکتر فیلی همون ۶۰ هست اون چی کاراش مثل پست ها که میزاره صورت صاف صاف میشه در  واقع ، البته یه بحث دیگه اینه که جای جوش باز برمیگرده یا نه ، خیلی ریسک میخواد ۶۰ بدی ولی خوب نشه و یا باز برگرده،  چرا حقیقت رو نمیگن

دکتر فیلی همون ۶۰ هست اون چی کاراش مثل پست ها که میزاره صورت صاف صاف میشه در  واقع ، البته یه ب ...

نه این نوع لیزرا برگشت نداره

ولی دقت کنی همون فیلی صورت و خیلی صاف صاف نمیکنه🤦‍♀️

۶۰ ام خب خیلیهههههه