2777
2789

میری تو یه تاپیک میبینی برادر و خواهر نوجوون دعواشون شده

🙄تاپیک دیگه تمام ائمه رو آورده پادرمیونی کمکش کنی امتحانشو بتونه نمره بیاره

بعدی با پسر ده ساله رل زده

بخش بالای ۱۸ 

یکی درگیر هزینه های وحشتناک عییییید،  

یکی  خونه تکونی ،  

اکثرا لباس چی بخرم چش جاریم در بیاد  

یکی نگران خواستگار دخترشه  

اونیکی از دست عروسش میناله  

منم که دارم به دخترم شیر میدم بخوابه

خلاصه هرکی ساز خودشو میزنه

تو بگو در چه حالی  

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر فاز اون دختر دبیرستانیاییو که مشکلاتشون با دوستاشونو میارن این جا خریدارم🤣🤣🤣

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

من دقیقا تو گزینه آخرتم به دخترم شیر میدم ولی نمیخوابه😐

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
موافقم.. من تو فکر مهمونی فردا شبمم جاریمو پاگشا کردم بنابه دلایلی هنوز ندیدمش

چه شودددد حسابی میخوای چش جاری رو در بیاری🤣🤣🤣

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
2810