2777
2789
عنوان

خاهر شوهرم🙄🙄🙄

432 بازدید | 23 پست

بچه ها من بچه های شیر به شیر دارم ۲۰ ماه و ۲ ماه امشب خواهر شوهرم اومده بود خونمون میگفت تو که چه کاری داری تو خونه بچه هاتم که ارومن نمیدونه بخاطر مهمونی ارومن و نوزادم که نوبتی بغلش میکنن دیگ گریه نمیکنه که خیلی سخته سختی بکشی بعد بگن بهت چرا وقت نمیکنی خیلی راحته 😐☹دهنم سرویس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی اره من خیلی راحتم با دوتا بچه کوچیک یه دسشویی نمیتونم برم 

بیا تو ببر دو روز نگرشون دار ببینم راحته 

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 
وای الان خاهر شوهرم اینجا باشه به بزرگی خودت ببخش ببا باهم تاپیکارو بخونیم🥲

زنداداش این رسمش نبود بعد این همه نمکی که از خانواده ما خوردی نمکدون بشکنی

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

گوه خورده  منم بهام کوچیکن دخترم دوسال و چارماهش بود بچم دنیا اومد و پسرم کلاس اول بود پدرم در اومد وتاالان هم نمیرسم به زندگیم و خودم چه بیکاره خواهر شوهرت خبر نداره منم بعضیا میان خونم به فرشا چپ چپ نگاه میکنن که کثیفه نمیفهمن من هرروز بچهام حتما باید چایی یا شیر بریزن رو فرش یا شکلات یا کیک یا اسلایم که از فرش جدا نمیشد اخه چقد وقت کنی فرشارو هی جمع کنی لکه بگیری یا پارچه بدست پاک کنی نمیشینن یه جا که بخورن پدرم در اومده

خدایا خستم 
2810