2777
2789

مشخصه خب برای چی خاطر خواه دارن

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره به کی میگی هرزه.من اسم اون نجیبا رو میزارم ساده.اسم اونایی ک بهشون میگی هرزه رو میزارم با ...

هرزه منظور رابطه داشتن با چندنفره که زن و مرد نداره.😶

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

ی انگشتر بدل خیلی زیبا

همون وزن انگشتر  جواهر

ارزشش چقدر فرق داره! 

اما مشتری کدوم بیشتره؟؟؟؟ 

اینکه سمت  اون دسته از خانم... ها جذب میشن 

چون هم تراز خودشون میدونن

و 

چون ارزش وجودی و معنوی شون در  حد  دسته دومی که فرمودین

اون خانم با شخصیت نیست مایل نمیشن سمت شون 

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
اخه فضولم...لابد یه چیزی هست که گذاشتم 

ادامه بده عزیزم موفق وموید 🤒

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
ن من فقط گفتم ب تو چه  دفاع نکروم  دفاع دیدی برو عینک بزن

باشه هروقت شوهرتو بازنی دیدی دخالت نکن

اًٍوًٍمًٍدًٍيمًٍ گًٍرًٍگًٍاًٍرًٍوًٍ رًٍاًٍمًٍ کًٍنًٍیًٍمًٍ سًٍگًٍاًٍشًٍاًٍخًٍ شًٍدًٍنًٍ                                                                                                                                                                            
بستگی داره به کی میگی هرزه.من اسم اون نجیبا رو میزارم ساده.اسم اونایی ک بهشون میگی هرزه رو میزارم با ...

تا حالامعنی با سیاست و زیرک یه چیز دیگ میدونستم 🤣🤣🤣🤣خسته نباشی 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
عاقا چرا اینجا برا هر سوالی که میاد تو ذهن ادم میگید به تو چه ؟!ادم فکرم نکنه 

میخوان بگن روشنفکریم

اًٍوًٍمًٍدًٍيمًٍ گًٍرًٍگًٍاًٍرًٍوًٍ رًٍاًٍمًٍ کًٍنًٍیًٍمًٍ سًٍگًٍاًٍشًٍاًٍخًٍ شًٍدًٍنًٍ                                                                                                                                                                            
گندشو دراوردن دیگه 😄😄عه هه

این مرحله برا خارجیام قفله