2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم دقیقا چند روز بود اینطوری بودم😭

یعنی دکتر نرفتم ولی خیلی سوزش و درد داشتم قدیم هم اینطوری شدم رفتم دکتر فقط سوزش بود ولی ایندفعه درد هم داشتم ولی چند روز اینطوری بودم آب خیلی زیاد خوردم زود به زود میرفتم دستشویی و اینکه لباس زیرت هم نذار خیس بمونه هی عوض کن من اینطوری کردم گوش شیطون کر امروز بهترم☺💔

از داروخانه یه بسته ازیترومایسین بخر دو روز اول هر ۱۲ ساعت و از روز سوم هر ۲۴ ساعت یه دونه بخور فقط ...

جسارتا شما پزشکی عزیزم؟

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
بیشتر ببینید

داکسی بگیر بخور با جنتامایسین بزن به خودت،اموکسی کلاو هم بگیر بخور،برو دکتر ساینا دکتر عفونی هست ویزیت شو

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

جسارتا شما پزشکی عزیزم؟

نه والا منشی پزشک هم نیستم فقط اوایل کرونا یه مدت شدید زیردلم درد میکرد در حدی که نمیتونستم راه برم جرات دکتر رفتن هم از ترس کرونا نداشتم اخرش پیام دادم به دوست مامام اونم گفت ازیترومایسین  هر نوع ویروس عفونت و باکتری رو میتونه از بین ببره فقط باید سروقت با اب زیاد و دوره ش کامل باشه  

این نیز بگذرد

سلام عزیزم

عفونت ادراری اگر درمان نشه ممکنه به عفونت مجاری ادرار و کلیه هم منجر بشه واینکه درمانهای خاص خودش رو داره میشه با یک نسخه دارو و بعدش کشت ادرار درمان کرد.

فریبا رحیمی    کارشناس مامایی و  مشاوره ودرمان بیماریهای زنان و اختلالات جنسی،تعیین جنسیت،مراقبت های بارداری و ....       فعال در اپلیکیشن مشورپ پاسخ دهی در لحظه وآنلاین ۲۴ساعته

fariba.rahimi.midwife@

ویزیت در پیج اینیستا

و اپلیکیشن مشورپ

درمان قطعی و کاملا گیاهی بیماری های کلیه و مجاری ادراری :

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل و سنتی

شماره ی تماس :

09367461816