2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست از دست بعضی دوستان دیگه هیچ وقت نی نی سایت نمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 61 بازدید | 87 پست
بدنیستم شوهرم ظهراومد دیدنم با گل وشیرینی رفت مامانم پیشمه یه کم لک دارم تحت نظرم فعلا اما ازظهر خیلی ناراحتم سراین موضوع بچه ها به خدا من هدفم اون نبود فقط درد و دل بود همین
عزیزم بهتره به این حرفها توجه نکنی،بزار هر کس دلش میخواد هر جور فکر کنه!!!اصلا واست مهم نباشه!!البته من اصلا نمیدونم جریان چیه...ولی همیشه یه عده ادم هستن که میخوان انرژی منفی بدن ک دنبال حرف و حدیثن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باران جون گول گل وشیرینی شوهرتو نخوریااا.بگوبامامانش بیان خونتون بنویسه امضا کنه دیگه ازارت نمیدن.تاکی میخوای تحمل کنی وصدات درنیاد
به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
باران جون با داداشت دعواشون نشد؟ لطفا زود وا ندی ها. محکم بگیر که شل نخوری.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
باورت میشه شب خوابم نمیبرد از غصه شما صبح زود تاپیک زدی به شعورت آفرین گفتم منتظرمون نذاشتی بعضیا میرن جوابم نمیدن آدم نگرانشون میمونه
نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...
اون گل وشیرینی رومیکوبیدی فرق سرش،ننه ذلیل بدبخت..ازبیمارستان بروخونه مامانت،شوهرش پاشوازبیمارستان بذاره بیرون چشمش به ننش بیوفته گل وشیرینش یادش میره دوباره وحشی میشه
اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
ای بابا اینجا همه جور حرفی به هرکی میزنن انقد خودتو ناراحت نکن....ب منم خیلیا حرف گفتن...من از یه خانوم که دارو گیاهی میفروخت تبلیغ میکردم...من و دزد و دروغگو و کلاش کردن...ول کن بابا...اینجا که فقط جای اونجور ادما نیست...هرکی جایگاه خودش و داره
نه اصلا حرفم نزدم یه کم وایساد و رفت نه زنگی نه اسی فعلا هیچ خبری نیست مامانمم اصلابهاش حرف نزد فقط گفت دخترمو میبرم خونم تا تکلیفش روشن بشه دخترم مرد می خواد نه نر بعد اون رفت اما خیلی ناراحت بود به ظاهر