2777
2789
عنوان

چرا بعضیا بدنشون انقدر بد بو میده😣😣🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 14896 بازدید | 106 پست

من بو عرق نمیدم ولی ببخشید شلوارم بو گوه میده هرچیم خودمو با شامپو بچه میشورم خشک میکنم باز میام بیرون همین وضعه نمیدونم چیکار کنم تو جوش شیرینم نشستم فایده نداره رومم نمیشه ب کسی بگم

کاربر ترکیده ی قدیمی ام😂
من بو عرق نمیدم ولی ببخشید شلوارم بو گوه میده هرچیم خودمو با شامپو بچه میشورم خشک میکنم باز میام بیر ...

عزیزم شاید عفونت داری 

خجالت نداره ب مادرت بگو برین پیش دکتر 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شاید عفونت داری  خجالت نداره ب مادرت بگو برین پیش دکتر

دکتر رفتم فقط ازمایش خون و سونوگرافی نوشت مشکلی نداشت

از کجا میفهمنن عفونت داری؟

درمانش چیه؟

کاربر ترکیده ی قدیمی ام😂
برای بوی بدن؟ بنظرم اول یه ویزیت بشن شاید دلیلی داشته باشه این حجم از بوی عرق. بعدش دوش که میگیرن شا ...

به‌نظر‌من‌اینجور‌افراد‌باید‌برن‌سم‌زدایی‌ویکجا‌خوندم‌خوابیدن‌هنگام‌که‌غروبه‌هم‌باعث‌بد‌بو‌شدن‌میشه

منم ی رفیق دارم حتی از حموم هم بیاد بیرون بو میده کل حموم هم بو میگیره  کلا بدناشون  بو داره

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

من هرموقع میخوام از دانشگاه برگردم تاکسی بانوان میگیرم

چند دفعه س پشت هم یه خانومی رو میفرستن که بشدتتتت بدنش بوی بدی میده با اینکه من عقب میشینم خفه میشم..... اولین روز گفتم شاید این بو از بیرون میاد ولی دفعاات بعدی دیدم که نه بوی گند عرق میده تو این سرمای زمستون دیگه من شیشه رو کشیده بودم تو برف پایین میگف سرده خانم شیشه رو بده بالا رسمااا میومدم خونه عوق می زدم🤢🤮

حالا تیپش و نگا میکردی ادم باورش نمیشد این انقد بو بده...

لبا ژل مژه ها کاشت و..

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂

یه بیماری هست به اسم شربت افرا. عرقشون بوی شیرین و خاصی میده مشابه شیره افرا. خیلی مزخرفه. بعضیا این طوری ان. یعنی از این بو متنفرم! بندگان خدا هر چقدر هم حموم برن، دو دقیقه بعد همین بو رو میدن

من بو عرق نمیدم ولی ببخشید شلوارم بو گوه میده هرچیم خودمو با شامپو بچه میشورم خشک میکنم باز میام بیر ...

عفونت داری برو دکتر بت پماد و قرص بده مرتب استفاده کنی خوب میشی

لباس زیرت و همیشه خشک نگه دار نم نباشه

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂

یعنی چی 

ترشح داری منظورته؟ 

روم نمیشه چیه اگه ازاونجاته حتما برو دکتر 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
منم ی رفیق دارم حتی از حموم هم بیاد بیرون بو میده کل حموم هم بو میگیره کلا بدناشون بو داره

مثل من

حتی لباسمم میشورم بوش نمیرفت

فقطم زیر بغلم 

دیگه هیچ جام بونمیداد

زیربغلم بو نمک و🤧

یکی دوساله یه عرق گیر دست ساز زدم اصلا بونمیداد دیگه

یه مدته نمیزنم بو نمیده مثل قبل نمیدونم چرا

دیگه مام استفاده میکنم گاهی یعنی قشنگ اعتماد بنفسم برگشت خیلی عذاب میکشیدم جایی میرفتم بغلمو باز نمیکردم

اینقدرم زیر بغلمو صابون میزدم باز بومیداد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

وای تاپیک واسه سال 1400عه

الان دیدم😂چجوری این جور تاپیکابروز میشن

عفونت داری عزیزم حتما برو دکتر پماد کلوتریمازول واژینال کن عالیه برای عفونت لباس زبرم زود به رود عوض کن خودتم میری دستشویی خشک کن نزارلباس زیرت خیس بشه بوبگیره