2777
2789
عنوان

چرا بعضیا بدنشون انقدر بد بو میده😣😣🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 14899 بازدید | 106 پست

بعضی ها نمیدونم چرا اینجورین 

دخترخالمم روزی دو دفعه میره حموم مام اسپری و عطر استفاده میکنه بازم بو میده دکتر هم رفته بی فایده 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
بعضیام حموم میرن ولی باز لباس عرقی قبلشونو میپوشن باز بو میدن

ببین من میگفتم شاید من اینجوری حس میکنم... شوهرم ک اومد خونه گفت این چ بویه !!گفتم چجور بویه گفت بوی آشغال نیس ولی ی بوی خیلی بدیه انگار یه چی ی جا مونده کپک زده🤦🏿😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی ها نمیدونم چرا اینجورین  دخترخالمم روزی دو دفعه میره حموم مام اسپری و عطر استفاده میکنه ب ...

منم همینجوری ام

اسپری فایده نداره بهش بگو سنگ مرداب بزنه بعده حمام

من اونو که بزنم دیگه هیچ ادکلنی نیاز نیس عالیه

ادم بو گل میده همیشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم همینجوری ام اسپری فایده نداره بهش بگو سنگ مرداب بزنه بعده حمام من اونو که بزنم دیگه هیچ ادکلنی ...

اتفاقا اینم میزنه بهش پودر نقره هم میگن 

بی فایده بوده 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
الان ازغروب نمیدونم چرا همش سرفه م میگیره 

در باز بذار بو بره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اتفاقا اینم میزنه بهش پودر نقره هم میگن  بی فایده بوده

شاید مشکلی داره پس

چون اینکه من میزنم یه ماه هم نری حموم محاله بو بدی

منم همینجوری ام اسپری فایده نداره بهش بگو سنگ مرداب بزنه بعده حمام من اونو که بزنم دیگه هیچ ادکلنی ...

اره دقییییییقا... عالیه... من بخوام مسافرت یا عروسی جایی برم میزنم یعنی اصلا بگو یه ذره بو میدی!!! اصللاا... فقط میگن استفاده ی همیشه ش مضره

اره دقییییییقا... عالیه... من بخوام مسافرت یا عروسی جایی برم میزنم یعنی اصلا بگو یه ذره بو میدی!!! ا ...

من هفته ای یه بار میزنم اونم خیلی کم

شاید مشکلی داره پس چون اینکه من میزنم یه ماه هم نری حموم محاله بو بدی

آره حتما مشکل داره طفلی خیلی هم دکتر رفته اما اصلا تاثیری نداشته 

باخودم میگفتم الان خانومش چجوری تحمل میکنه!!! یاشایدم عادت کرده

حتما اونم مث خودش کثیفه وگرنه مگه میشه زن بهش تذکر نده بابت بوی بدش

اره دقییییییقا... عالیه... من بخوام مسافرت یا عروسی جایی برم میزنم یعنی اصلا بگو یه ذره بو میدی!!! ا ...

بوی خوب میده یا باعث میشه بو عرق نگیری؟ من دوس دارم ی چیزی باشه که دائم آدم بو صابون واینا بدع یا گل