2777
2789
سلام دوستای عزیزم
امیدوارم که خوب باشید و طاعاتتون قبول باشه...راستش موندم وسط 2 راهی ...میخوام همون کاری رو بکنم که اکثریت اینجا نظر بدن اخه نمیتونم تصمیم بگیرم و اما داستان من:
من 23 سالمه و یه دختر 2 ماه و نیمه دارم تو اروپا با شوهرم و دخترم زندگی میکنیم و هیچ فامیلی نداریم در اصل غریبیم.....
ما 2سال که اینجا زندگی میکنیم و من این دو سال کالج میرفتم برای زبان انگلیسی و الان زبانم خوبه اما نه عالی میتونم کارای خودم رو انجام بدم
حالا یه مشگلی دارم راستش اوایل تابستون اینترنتی یه کورس ثبت نام کردم به عنواIELTS Certificate in English , English and Uropian Studies

شانسی زد و اسمم دراومد و رفتم ایترویو و تست زبان که هر دو رو قبول شدم و قراره دوشنبه برم واسه واریز پول و ثبت نام
حالا موندم بچه امو چی کار کنم از طرفی هم حیفم میاد این دوره رو از دست بدم
شوهرم روزا معمولا خونه است و کارش بعد از ظظهر هاست و صبح ها میره کالج اما میگه تو برو من نگه میدارم و از نظر کارای خونه و غذا بهم خیلی کمک میکنه و از این لحاظا مشکل ندارم
فقط میگم اگه بخوام برم حدود 9 ماهه و احتمالا فول تایمه از 9 تا 2 ظهر و راهش هم دوره برام 1 ساعت رفت و 1 ساعت هم برگشت البته من چون یکسری درسا رو پارسال پاس کردم قراره حالت پارت تایم باشه یعنی 8 تا 10 ساعت در هفته حالا روزا و ساعت هاشو نمیدونم اول باید ثبت نام کنم

اگه 2 شنبه نرم جامو میدن به یکی دیگه اخه خیلی هوادار داره..میگم دخترم این یکسال رشد میکنه احتیاج به رسیددگی داره و راه مییوفته به غذا می وفته ولی از یه طرف هم به شوهرم اطمینان دارم که خوب مواظبشه ادم خیلی منظم و دقیقیه..............
اگه نرم مجبورم تو خونه بمونم اونم تو غربت دق میکنم و اطلان ادم تو خونه نشینی نیستم دوست دارم فعالیت کنم خودم واقعا دوست دارم برم اما میترسم
از راه دورش ....از بجه ام ........از ساعت های کلاسش...........از وا دادن یا خسته شدن شوهرم و غر زدنش ( خوب به هر حال مرده دیگه میترسن الن بگه باشه وسطش کم بیاره) الان مطمعن میگه برو ولی خدا کنه کلاسات 3 روز در هفته باشه خودم نمیدونم اگه تمام روزای هفته بود چی؟
خلاصه که نمیدونم اگه شما جای من بودید فرصت به این خوبی رو از دست میدادید که هم میتونم ایلی هم بگیرم هم کارورزی داره برای اینده شغلی ام خیلی مناسبه هم تا جوونم و علاقه دارم بخونم ادامه میدمم و هم سرم گرمه از تنهایی دیوونه نمیشم
اما نمیخوام به این حاطر ها زندگی ام خراب بشه یعنی غر و بحث و بچه ام ضربه بخوره
فقط بگین اگه جای من بودین چه میکردین؟ از تجربه هاتونم بگین؟
ممنونم از کمک همگی تون...ت رو خدا بگین چی کار کنم
در ضمن کورسش هم خیلی ارزونه یعنی خدا خیلی دوسم داشته چون فقط 200 یورو در سال و این یعنی مفت
شوهرم میگه برو نهایتا وسطش دیدی نمیشه نرو
نمیدونممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم وضعیت شما خیلی شبیه منه با این تفاوت که بچه من هنوز نیامده و من باردارم و کورس من 2 سالست اما به قول خودت همش 200 تا در ساله و خودتم می دونی این یعنی مفت! پس به امتحانش می ارزه من با همسر شما موافقم طرز فکر منم مثل خودته یعنی خیلی حساسم به اینکه خودم بالا سر بچم باشم و غیر شوهرم به هیچکی نخواهم دادش اما موقعیت خوبیه و هنوز نمی دونی چطور رو زندگیت تاثیر خواهد داشت. آیا ضررش بیش از منفعته یا نه؟ در ضمن اینجا به بچه خیلی اهمیت می دن گاهی استاد درکت می کنه و بهت فرصت مطالعه در منزل می ده بخصوص اگه اطلاعاتت بالاتر از کلاس باشه و خوب 9 ماهه دیگه یکم باید به خودمون فشار بیاریم اگه دنبال موقعیت بهتری هستیم. پس امیدوارم بتونی همون طور که همسرت گفته بری و مزه مزه کنی. موفق باشی.
2805
salam azizam,,boro,,,manam iran nisam,,ama shohare hamrahi nadaram,,,hala ke in shanso dari boro,,pas farda bedarde bachat bishtar mikhori,,,,,mamane khone neshin be dard nemikhore,,inja daram mibinam,kasayy ke be bahoneye bache neshasan khone,,hala pashimonana,,ama kharejiya ham bache ham dars,,
salam azizam man ham holand zendegi mikonam.....man ham sharayete shabihe shomast...man ham daram dorehaye zabane holandi migzaroonam ke ejbariye vase pasporte holandi.....man ham hamin moshkelo dashtam shoharam ham mirast sare kar...chon in kelasha ejbari bood man majboorshodam dokhtaramo bezaram mahd roozi 5 saat...avael man ham mese shoma boodam vali bavar nemikoni az mahde kodak kheeeeeeeeeeeeyliii raziyam az khodam bishtar be bacham mirasan va dokhtaram asheghe oonjast va ba doostash kheyli bazi mikone darzemn be zabane holandi ham adat mikone.......harchand ke hazine mahdo dolate holand mipardaze chon kelasam ejbariye vali age khodam mikhastam bepardazam mahi 800 EURO bood.....kholase negaran nabash be nazare man ham kelasato az dast nade be hich onvaaaaaaaaaaaaan
2810