2777
2789
آخ آخ اینم هسسسسست🤦🏻‍♀️

میدونی گلم اینا همش تقصیر پدرمادره نمیدونم کسی که صلاحیت بچه نداره چرا میاره چرا اخه 

زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن قوی است... اما یافتن صدای او و درک حرف هایش حقیقتا دشوار است من عاشق زنانی هستم که در طوفانی ترین اتفاقات زندگی میدرخشند 
میدونی گلم اینا همش تقصیر پدرمادره نمیدونم کسی که صلاحیت بچه نداره چرا میاره چرا اخه 

آره من هرچیزی که میکشم از دست مامانمه مامانی که 3 ساله ازدواج کردم هنوز خونه من نیومده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دولت چقد تلاش میکنه مردم بچه دار شدن در صورتی ک همه تو شرایط سختی هستن هر روز ی فکر جدید واسه سر کیسه کردن مردم دارن امروزم ک مالیاتا رو اضافه کردن  خدا ب دادمون برسه

خدایا شکرات برای همه چیز
آره من هرچیزی که میکشم از دست مامانمه مامانی که 3 ساله ازدواج کردم هنوز خونه من نیومده 😭

بره بمیره بدتم میاد بیاد ..اه اه خدایی اجاق کوری چشه وقتی نمیتونن بچه بزرگ کنن 

زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن قوی است... اما یافتن صدای او و درک حرف هایش حقیقتا دشوار است من عاشق زنانی هستم که در طوفانی ترین اتفاقات زندگی میدرخشند 
الان دولت چقد تلاش میکنه مردم بچه دار شدن در صورتی ک همه تو شرایط سختی هستن هر روز ی فکر جدید واسه س ...

همون انقد کفری شدم بخدا نمیدونم به کی گیر بدم از دست این ادما 

بره بمیره بدتم میاد بیاد ..اه اه خدایی اجاق کوری چشه وقتی نمیتونن بچه بزرگ کنن 

😭😭😭کاش هيچ وقت به دنیا نمیومدم اومدم داخل دنیایی که خودم نمیخواستم الانم اجبارم به زجر کشیدن 

😭😭😭کاش هيچ وقت به دنیا نمیومدم اومدم داخل دنیایی که خودم نمیخواستم الانم اجبارم به زجر کشیدن  ...

فقط یه چیزی بهت میگم بچه نیاری هااااااا 

همون انقد کفری شدم بخدا نمیدونم به کی گیر بدم از دست این ادما 

منم خیلی عصبیم مثلا جمهوری اسلامیه ایقد کلاه سرمون گذاشتن ی جورایی خر حسابمون کردنن

خدایا شکرات برای همه چیز
منم خیلی عصبیم مثلا جمهوری اسلامیه ایقد کلاه سرمون گذاشتن ی جورایی خر حسابمون کردنن

هعییی بخدا اصلا شوقی ندارم دیگه چه عیدی سگ تو عید 

عزیزم چون اختلاف سنی زیاده واسهه همین این مشکل پیش اومده ... اپلیکیشن لیوم رو نصب کن واسه خانوماست... هم مشاور داره کمکت میکنن

هم اینکه اونجا ملی دخرت همسن وسال دورهم جمع شدیم باهم حرف میزنیم دردودل میکنیم خیلی خوبه دلت باز میشه و حالت بهتر میشه