2777
2789
عنوان

خدایی کسی هست که دل و دمق واسه خرید داشته باشه تواین گرونی!

| مشاهده متن کامل بحث + 8212 بازدید | 244 پست
بچه های تاپیکی که ترکید بیان اینجا قو بارفتن
http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=187450
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما هفته پیش رفتیم الماس شرق شو شو کفش بخره فکر کنم تو همکف بود رفت یه کفش دیدو طبق معمول اولش قیمت نپرسید خیلی خوشش امد بعد کلی تعریف من و شوشو صاحب مغازه کفت 550
حالا ماهم هنگ هی دنبال بهونه خدایی 550 برای یه کفش ساده مردونه که میخواد سالی 2 تا 3بار پوشیده شه
هوای پاک حق مسلم ماست می خواهیم زنده بمانیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
2803
قبلن ها همسرم میگفت اگه چیزی میخوای بخری جنس خوب بخر اما به جاش زیاد نخر مثلا اگه وسیله برقی میخوای مارک خوب بخر حتی اگه گرونه که 1 سال بعد مجبور نشی دوباره بخری چون خراب میشه مارک معمولیه حرفش رو قبول داشتم حتی تو لباس واسه خودمون میدیدم لباسی که جنسش خوبه و گرون برام سال ها میمونه اما لباسی که ارزون میخرم 2 بار میپوشم داغونه خوب س این صرفه جویی نبود بد تر ریخت پول دور بود اما اخه لا مذهب الان همون جنس های اشغال شده قیمت ها کذایی اصلا نمیتونم دیگه جنس خوب و از بد تشخیص بدم هر جا میریم میگن خانوم تحریمیم جنس چینی داریم . کاش جنس درجه 1 درجه 3 4 چین میاد ایران
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد
2804
امشب برای مانتو رفتم زیر 160 نبود و اشغال
من برای پسرم از حراجی دبنهامز خریدم البته 4 تا تیکه فقط کلی خررررررررررررررررریدشم مونده
گفته شلوار جین نمیخوام کت میخوام و شلوار مشکی میخوام
لباسای که براش میخرم کلی میتونه استفاده بکنه مرگ نداره
من شوهرم موافق گرون بخر کم بخر
من خودم بنجل بخر زیاد بخرم
2805
بچه ها میشه بگین در امداتون چقدره؟
دوست عزیزی که همسرشون املاک دارن و تو کار ساختمون سازین ما دنبال خونه بودیم هر چی گشتیم با پولی که داشتیم جاهای خوب خونه نشونمون ندادن یا جای خوب 11 سال ساخت و به بالا نخریدیم میگین اون ور سال قراره بیشتر گرون شه؟ دیووه شدیم تو تیر هم باید از این خونه بلند شیم دیگه نمیخوام برم خونه اجاره ای ....
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد
الان آدامسم گرون شده
انقدر تورم ادم نمیدونه چیکار کنه

اره رژین جون جنس خوب نیست اگه بود دلمون نمیسوخت که پولو ریختیم دور
ولی کو جنس خوبببببببببببببببببببب
سامان . مرجان . آران . باران :))))
خدا جونمممم خیلیییییییییییییییییی شکرتتتتتتتت خیلییییییییی :*:*:*
2801