بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ترشح هورمون رشد از ساعت ۱۰ شب تا ۲ بامداد، بیان کرد: یک ساعت پس از به خواب رفتن کودک، ترشح هورمون رشد آغاز می شود پس اگر کودک ساعت ۹ شب بخوابد، ترشح هورمون رشد از ساعت ۱۰ شب به بعد که به خواب عمیق می رود، به حداکثر میزان خود می رسد.
مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
آخه صبح ۱۰،۱۱بیدار میشد بعد ۵عصر میخوابیدتا۷بعدتا۲،۳قشنگ بیدار بود ولی دو روزه ساعت ۱۱میخوابه اینج ...
من دخترم خوابش خیلی بده از اولم همینجوری بود...الان دو سال و هشت ماهش صبحها کلا خوابه تا یازده .. بعدازظهر اگه صبح زود بیدارش کنم بیهوش میشه البته دم غروب یا وقتی سوار ماشینه خوابش رو میکنه شبها هم به زور یازده دوازده میخوابه اگه بعدازظهر نخوابه یازده
مثل پسر منه پسر من بزور نمیخوابع مشکلم اینه خوابش نیاد یسره میپره اینور اونور اونیکی پسرمو میزاشتم ...
نه باز دخترم اگه برقها خاموش باشه خوابش نیاد هی از این پهلو به اون پهلو میشه تا یک ساعت ...خودش که روی پا هم دوست داره ولی اصلا نمیخوام عادت کنه شیر میخورد عادت داشت پاهام میشکست تا میخوابید الان گریه میکنه ولی نمیزارم چون هم دیرتر میخوابه هم چیزی عادت کنه دیگه هیچی
فقط همین دیر خوابیدن و دیر بلندشدنش خیلی بد بعدازظهر هم نمیزارم بخوابه چون نیم ساعت بخوابه تا صبح خوابش نمیبره برای همین اعصابش باز از اینور به هم میریزه لجبازی میکنه نق میزنه ..اگه صبح زود بلند بشه بعدازظهر ساعت دو تا سه هم میخوابید ذهن و روانش آروم بود