2777
2789
وایییی عزیزمممممم🥰🥰🥰🥰 ماشالله بهتونن❤❤ ایشالله خدا ی نی نی تپل مپل خوشگلللل بده بهتوون همیییش ...

قربونت برم عزیزم خدا کنه سالم باشه گف اگه سالم نباشه از چش تو میبینم ولی خیلییییییی وسواسیه یه بلند شدنو میگه اروم حرکت کن😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم عزیزم خدا کنه سالم باشه گف اگه سالم نباشه از چش تو میبینم ولی خیلییییییی وسواسیه یه بلند ...

وووییی ننننههه😍😍😍 ایشالله ک سااالم و خووشگلل..صداش بپیچه تو خونتووون

من عااشق این ذوقتممم❤❤

خیلیییییییی خوشششحالم براااات😍😍❤❤ ایشالله همهههه شاااد و خوشحال باشن کنارهمم

ولی شوهرم خیلی هنگه که اصلای کی؟ کجا؟ چجوری ؟ حساب کن ما دوتا قهر در حد سه چهارتا رابطه یه ربعی اصلا نمیدونم چجوری شده😂😂😂

چقد ایموجیا الکی رو مخ بودن . نخوندم خیلی زیاد بود بهرحال همیشه خوش باشید

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞

بسلامتی نی نی تو بغل میکنی ‌تبریک میگم    

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

سلاممممممممم😍😍😍😍😍😍چقدر برات خوشحال شدم اشک تو چشام جمع شد.... انشالله که زیر سایه ی مامان باباش صحیح وسالم به دنیا بیاد و شاد و سلامت باشین

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️