2777
2789

پروژسترونو میدونم هورمون زنانس 

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

چی شده که این ازمایشودادی

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروژسترونو میدونم هورمون زنانس 

اره استروژن و پروژسترون هورمون جنسین

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.
بلوغ زودرس

چ علائمی داره ...پروژسترون مال خانماس مردا هم باید داشته باشن؟