2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ان شالله صحیح و سالم نی نی خوشگلتو بغل میگیری. یه جا خوندم نوشتی اب پرتغال هی همسرت میگیره مید ...

کلا ویرش گرفته بعد حساب کنین با دمپایی روفرشی پیشبند و شلوارک 😂😂😂 میشینه ابمیوه میگیره اونم با این ابمیوهگیر دستی کوچیکا رفته از خونه مامانش اورده😂😂😂 میگم خوب داشتیم که میگه دستی کیفیتش بیشتره 

فقط فتواهایی که میده😂😂

وای عزیزم خیلی خوشحال شدم برات  چقد پیگیر بودم هر بار ک زندگیت ب کجا رسید  خیلی خوشحال ش ...

قربونت برم عزیزم انقد شبا خوابه از خوشحالی گریه میکنم اشک میریزم که خدا میدونه نمازامم دارم سروقت میخونم البته گاهی کاهلی میکنم ولی..... روزی هم یه صفحه قران میخونم 😂😂😂😂 ولی گلوله ی خنده و طنز شوهرم😂😂😂

بزار لذت ببره  ولی خدایی حسابی برات خوشحال شدم  ان شاالله ک سلامت ب دنیا بیاد

اگه سلامت به دنیا نیاد😭😭😭😭😭😥😥😭😥😥 شک ندارم طلاقم میده شک ندارم و انقد از این میترسم اخه سنمم واسه بارداری بالایه 😭😭😭

😂😂😂

کم کم داره با این انرژی درمانی ها هم هی تو اینستا میگرده دنبالشون میگه انرژی خونه منفیه چلچلی میکنه زبون بسته البته وظیفشه بابایه دیگه 😂😂😂

ولی خیلی دوست داره دختر باشه از اول هم دختر میبینه حالی بحالی میشه خداکنه دختر باشه ولی اگه پسر باشه باز جیگر منه

اگه سلامت به دنیا نیاد😭😭😭😭😭😥😥😭😥😥 شک ندارم طلاقم میده شک ندارم و انقد از این میترسم اخه سنم ...

ای بابا این حرفا رو نزن 

هر چی قسمت باشه همون تو فعلا لذت ببر 

فکرهای بد اصلا نکن قشنگم

ای بابا این حرفا رو نزن  هر چی قسمت باشه همون تو فعلا لذت ببر  فکرهای بد اصلا نکن قشنگم

به نظرت این کاراش و تغییر رفتارش برا منه یا جگرگوشش؟؟ واقعا نکنه از ته دل منو نبخشیده و صرفا برای بچه این کارارو میکنه 😭😭

سلام عزیزم خوبی 

وااااییی خداروشکر خداروشکر خیلی خوشحال شدم براتون😭😍😍😍انشاءالله به سلامتی بغل بگیری نینیتو و این شادی چند برابر بشه تو خونتون

همیشه پیگیرت هستم

گلم من تایپک قبلت  ذخیره کردم و چک میکردم ببینم کی پست میزاری ک بگی بهش گفتم اینقد خوشحال شدم ک الان تایپکت  دیدم انءشالله بسلامتی بچتون دنیا بیاد ک زندگیتون هم بهتر بشه ترس به دلت راه نده استرس نداشته باش این نشونه از خدا بود برای بهتر شدن زندگی شما دوتا انءشالله بسلامتی دنیا میاد لطفا مراقب خودت باش اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
2810