2777
2789
بنظرم اونقدر شدیدش اغراقه .. نمیتونم باز کنم اینجا موضوعو..

شاید اینجوریام که میگن ترسناکه نیست 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
یعنی وجود نداره؟؟ شاخه هایی داره که نه تنها وحشتناکه بلکه ادمو از دنیا متنفر میکنه

من شاخه هاش اطلاعی ندارم 😿

ولی خب بعضیا برا تنوع در حد معمولیشو دوس دارن .

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من شاخه هاش اطلاعی ندارم 😿 ولی خب بعضیا برا تنوع در حد معمولیشو دوس دارن .

تمایل به خشونت در حد فانتزی ممکنه تو همه باشه،،

Bdsmدر واقع لذت از تحقیر و شکنجه ی طرف مقابله که واقعا وحشتناکه..یا لیتل بوی و لیتل گرل،،بدترینش تمایل به رابطه با حیواناته😑

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
بیشتر ببینید
تمایل به خشونت در حد فانتزی ممکنه تو همه باشه،، Bdsmدر واقع لذت از تحقیر و شکنجه ی طرف مقابله که وا ...

رابطه با حیوان یعنییی چییی 

من تو یه سایت خوندم لباس سگ و گربه و خوک میپوشن منظورت همینه؟ 

بیمارن دیگه از نظر روحی قابل سرزنش و تمسخر نیسن

هیچوقت از bdsmبه عنوان بیمار نام برده نشده،،فقط گرایش متفاوتی دارن که بنظر من قابل احترام نیست اصلا...

اون اختلالی که شما میگین مثل ترنسا و همجنسگراهاییه که دست خودشون نیس

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
بیشتر ببینید
تمایل به خشونت در حد فانتزی ممکنه تو همه باشه،، Bdsmدر واقع لذت از تحقیر و شکنجه ی طرف مقابله که وا ...

همون تحقیر و شکنجه در حدی که اسیب نبینه طرف زیاد مخالف نیستم من

مورد اخر که واقعا کار زشتیه 😐

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟
هیچوقت از bdsmبه عنوان بیمار نام برده نشده،،فقط گرایش متفاوتی داره که بنظر من قابل احترام نیست اصلا. ...

اینم از آدم سالم برنمیاد بیمار روانی که شاخ و دم نداره

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
رابطه با حیوان یعنییی چییی  من تو یه سایت خوندم لباس سگ و گربه و خوک میپوشن منظورت همینه؟  ...

همونه دیگه،،که باید پارس کنن و....

بیشتر ببینید
امضاتو الان خوندم خدا پدرتونو بیامرزه 🧡 نمیدونم شاید 

زنده باشید مهربون خدارفتگان شماروبیامرزه الهی🙏🏾🙏🏾

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤