2777
2789
عزیزم اصلا نگران نباش این بیماری تب شدید داره که باید کنترل کنی بین 3 تا 7 روز ظول میکشه و معمولا 3 روزه هست اگر بیشتر شد تا 7 نگران نباش فقط تب را کنترل کن انشالله موفق سلامت باشین
الهــــی و ربـــی من لی غیرک ...
خدایا! تو پناهِ منی وقتی راهها با همه وسعتشان تنگ می شوند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استامینوفن شیافی برای کوچولوم استفاده میکردم چون تب باعث میشد هر چی می خورد برگردونه و با شیاف و پاشویه با آب هم دمای بدن نه سرد نه داغ میشوندمش لب سینک و پاهاش رو تو لگن میزاشتم کمی آب رو هم باز میکردم تا بازی کنه و بازی بازی دلش رو خیس میکردم چون از شستشوی دل تب زودتر پایین میاد تا پا و پیشانی و برای اینکه پوشکش خیس نشه پیشبند آستردار به کمرش میبستم و دیگه بازی بازی تا خوشحال بشه و مریضی زیاد اذیتش نکنه
راستی بعد از تب بدنش دونه های قرمز میزنه خونسرد باش چون مال تب هست و اگر دوست داشتی بعد از اتمام بیماری دکتر ببرش تا چکش کنه بازم موفق و سلامت باشی
هیچی نیست، حتی داروی خاصی هم نمیخواد و مخصوص فصل بهاره و توی پسر بچه های کوچیک دیده میشه،،، واگیر هم نداره. فقط بعد از سه روز تب، دونه های قرمز از سینه و شکمش بیرون میربزه،همین
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.