2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم . من خیلی چیز خاصی نمی خورم و کارخاصی هم نمی کنم . بچه دوممه و خیلی گرفتارم . هم شاغلم هم دانشجوام هم یه پسر 6 ساله دارم که پیش دبستانی هست . واقعا نمی دونم این دخترم چی ازآب در میاد . شما برا دخترتون اسم انتخاب کردین ؟
من سفید بلوریم و چشم روشن و مو های خرمایی، شوهرم چشم ابرو مشکی و سبزه!!! به خاطر حالت تهوع های وحشتناکم نمیتونم به تغذیه ام برسم و سیب و هلو که اصلا نمیخورم!!! میترسم دخملی زشت بشه و ضعیف!!! از اول بارداری لب به گوشت و مرغ و ماهی نزدم!!!
خواهر من سر پسرش خیلی انار می خورد . خودش گندمیه شوهرش سبزه . پسرش شیر برنج شده . یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید .. مثل برف سفیده . آخه میوه ای که انقد تو بارداری سفارش میشه چرا باید پوست رو سبزه کنه . انار کبد رو پاکسازی می کنه و هرچی کبد بهتر کار کنه رو پوست بچه تاثیر داره . من خیلی انار دوست دارم . ولی با حرفایی که دوستان می زنن دو دل شدم که بخورم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟