2777
2789
مجتبی شکوری یه حرف قشنیگ زد ما ادمامعیار خوشبختیمون به ارتفاع متشینمونه،به اینچ تلویزیون به متراژ خ ...

بادبقیه مسایل کار ندارم که مادی گرا شدیم ولی خونه بزرگ برای کسب که بچه داره واقعا لازمه، مستقیما رو تربیت تاثیر داره

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
تو خونه ۴۰ متری پایین ترین جای شهر خونه کهنه ساز که لوله هاش زنگ زده دستشوییش تو حیاته و پر از سوسک ...

اخی عزیزم🥺خدا حاجتتوبده

من میترسم ازدواج کنم نتونم باطرف مقابل دوام بیارم خونش خیلی کوچیکه🥺آبروم میره جلو فامیل

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بادبقیه مسایل کار ندارم که مادی گرا شدیم ولی خونه بزرگ برای کسب که بچه داره واقعا لازمه، مستقیما رو ...

بله ابتدای زندگی که معمولا کسی زود بچه دار نمیشه

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
اخی عزیزم🥺خدا حاجتتوبده من میترسم ازدواج کنم نتونم باطرف مقابل دوام بیارم خونش خیلی کوچیکه🥺آبروم ...

موقعی که اومد خاستگاری گفت از خودم خونه دارم فلانم بعد دیدم خونش اینجوریه باز سازی هم پدر شوهرم نمیزاره بکنیم دوتا بچه کوچیک هم دارم کمد بچه رو کنار اشپز خونه گذاشتیم بعد بمن میگن ناشکر 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
موقعی که اومد خاستگاری گفت از خودم خونه دارم فلانم بعد دیدم خونش اینجوریه باز سازی هم پدر شوهرم نمیز ...

اینم ماله باباشه ماله خودش نیس خدا میدونه چیه خونش ولی مطمئنا یه چیزه ترکیده اییه

اینم ماله باباشه ماله خودش نیس خدا میدونه چیه خونش ولی مطمئنا یه چیزه ترکیده اییه

تازه بمن گفت ماشین هم دارم بعد فهمیدم یه پیکان قراضه که باباش میخاسته بنداز دور داده به این حتی بنامش هم نیس😪این چیزها اگه برات مهمه حتما مشخص کنین حالا شما نگین بسپر مامانت بپرسه که نگن دختره پولکیه

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

منم ۱۹ ساله دارم تو یه خونه چهل متری زندگی میکنم با دوتا بچه که دیگه بزرگ شدن 

ولی خب چاره چیه 

برای اول زندگی بد نیست 

از قوی بودن خسته ام دلم یک شانه میخواهد که بی خیال همه ی دنیا به آن تکیه کنم و دلتنگی هایم را ببارم 
اخی عزیزم🥺خدا حاجتتوبده من میترسم ازدواج کنم نتونم باطرف مقابل دوام بیارم خونش خیلی کوچیکه🥺آبروم ...

وا به بقیه و حرفاشون اهمیت نده ،اگ بخوای برای اونا زندگی کنی موفق نمیشی ،،،ولی خودت ببین میتونی بااین شرایط کنار بیای 

وا به بقیه و حرفاشون اهمیت نده ،اگ بخوای برای اونا زندگی کنی موفق نمیشی ،،،ولی خودت ببین میتونی باای ...

بعدش هنو بچه دار نشدی و ممکنه بعدا این خونه رو عوض کنه یکی بهترشو بگیره ،

موقعی که اومد خاستگاری گفت از خودم خونه دارم فلانم بعد دیدم خونش اینجوریه باز سازی هم پدر شوهرم نمیز ...

وضع مالیتون چطوره نمیتونید یه خونه دیگه بگیرید ،،بهترتونه