2777
2789
عنوان

سیسمونی😍😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 11658 بازدید | 100 پست
خیلی قشنگه،مبارکشون باشه ،انشالله دخترتون به سلامتی زایمان کنه

ممنون عزیزم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بی زحمت اگه میشه آخه من بیرون نمیرم میخوام به مامانم بگم واسم بگیره

روچشم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی بلا گلم 😘

عزیزم این دوتا رو گرفته فرستاده گفتم از پهلو و داخلش هم بگیره تا فرستاد باز میزارم

ولی نمیدونم چرا رنگش فرق داره اینجا چون اون عکسایی که خودم گرفتم رنگش مشابهتره

سلام 

واااای چقدر دوست داشتم منم وقتی جوونم نوه دار میشدم چه حس خوبیه😍اما تازه دخترم ۲ سالشه🤦‍♀️ تا نوه بیاد پیرو غروغرو شدم😂

ان شاالله خدا حفظتون کنه برای بچه ها و نوه های عزیزتون

🥰❤ سیسمونی ام عالیه 💕

من سرویس چوبمو سفید گرفتم

میگن دخترا بابایی اند راسته...حتی اگر برای خودت مادر شده باشی باز همان دخترک بهانه گیری هستی که تا بغض میکنی به شانه های مردانه ی بابا پناه میبری...اما امان از روزی که روزگار پشت و پناهت را با خود به آسمان ببرد...دخترک زیر بار این غم پیر میشود و خمیده...برای بابای آسمونیم یه صلوات میفرستی؟🥲

@پیسی    

عزیزم نمیدونم چرا ریپلای میکنم نمیفرسته پستم رو 

خداحفظ کنه دخترت رو 😘😘😘

به خدا منن از بس شوهرم اذیت میکنه برا وسیله خریدن اصلا لذتی نمیبرم از خرید همش میگم کاش خودم شاغل بودم محل سگ بهش نمیدادم 

خاک بر سرش 😔😔😔😔😔

ممنونم زنده باشید🥰

اخ عزیزممم الهی بگردم😔🥺 درسته خیلی حس خوبیه ادم دستش تو جیب خودش باشه...خدا همسرتون رو هدایت کنه🙁🤲

نمیدونم شاغل بودن از یه طرف خوبه از طرفی ام نه...

میگن دخترا بابایی اند راسته...حتی اگر برای خودت مادر شده باشی باز همان دخترک بهانه گیری هستی که تا بغض میکنی به شانه های مردانه ی بابا پناه میبری...اما امان از روزی که روزگار پشت و پناهت را با خود به آسمان ببرد...دخترک زیر بار این غم پیر میشود و خمیده...برای بابای آسمونیم یه صلوات میفرستی؟🥲
عزیزم این دوتا رو گرفته فرستاده گفتم از پهلو و داخلش هم بگیره تا فرستاد باز میزارم ولی نمیدونم چرا ...

دست گلت درد نکنه واقعاً زحمت کشیدی خیلی ممنونم گلم 😘😍💋💋💋💋

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
دست گلت درد نکنه واقعاً زحمت کشیدی خیلی ممنونم گلم 😘😍💋💋💋💋

اینم از پهلو و داخل

خواهش گلم😊😊😊

[QUOTE=228025954]@پیسی     عزیزم نمیدونم چرا ریپلای میکنم نمیفرسته پستم رو  خداحفظ کنه دخترت رو 

سلام سارا خانم من شما رو چن ساله اینجا میشناسم 

مبارکه نوه 

همسرت چرا اذیت میکنه 

پول سیسمونی رو همسرت داده 

دخترت اذیت نمیشه باحرفای باباش یانمیزاری بفهمه 

سلام عزیزم از تاپیک تون خیلی ذوق کردم انشالله به سلامتی و خوشی باشه همه چی😍😍😍♥️

عزیزم توی یه تاپیک که الان لایک تون کردم گفتید مرغ و خروس دارید اگه براتون ممکنه چندتا سوال بپرسم

من تازه میخام بخرم بار اولمه تو روستام حیاط بزرگ دارم

جوجه بخرم یا مرغ؟ برای بار اول چندتا بخرم چی بدم بخورن من برای فروش تخم مرغ میخام بخرم بنظرتون خوبه میصرفه؟؟؟

سلام عزیزم از تاپیک تون خیلی ذوق کردم انشالله به سلامتی و خوشی باشه همه چی😍😍😍♥️ عزیزم توی یه تاپ ...

سلام عزیزم

ممنون

جوجه بخری بهتره البته از نوع خوب 

خیلی دردسر داره اگه همه چی براشون داشته باشی میصرفه مثلا خودت گندم بخری یا هر دفعه باید سبزیجات و علف بهشون بدی اصلا نمیصرفه فقط جهت غذاو بلا و اینکه باقیمونده غذا دور نریزی و مصرف تخم مرغ خودتون رو بده خوبه 

ولی مثلا اگه گوسفند و گاو ادم داشته باشه درکنار اونا مرغ هم باشه میصرفه 

الان مثلا در نظر بگیر من ۲۰تا مرغ دارم و ۳تا خروس روزی ۲کیلو گندم و بقیه مونده غذا و سبزیجات بهشون میدم اگه مریض نباشن روزی ۱۰ تا تخم مرغ بهم میدن الان تو این موقع سال تخم مرغ بومی تو گرونترین حالته که از من ۲۵۰۰ دونه ای برمیداری حالا حساب کن 

گندم رو نمیدونم چنده چون ما میکاریم دیگه نمیفروشیم میزاریم برا مرغا 

به فرض در حالت خوشبینانه ۲۰تا مرغ داری روزی ۱۰تا تخم مرغ میشه ۲۵هزار تومن، کیلویی ۱۰تومن گندمشون میشه روزی ۲۰تومن پس تا اینجا ۵تومن روزی سود کردی

ولی خیلی مرگ و میر دارن و تابستون هم کسی زیر بار خرید تخم مرغ بومی نمیره غیر اینکه با تعداد زیاد قرار داد داشته باشی

امیدوارم به درد بخور باشه حرفام😁😁😊موفق باشی

سلام عزیزم ممنون جوجه بخری بهتره البته از نوع خوب  خیلی دردسر داره اگه همه چی براشون داشته ب ...

خیلی ممنونم که زحمت کشیدی و این همه تایپ کردی 

ما گوسفند داریم 

میخوام ۲۰ تا جوجه بخرم 

گندم هم یه چند کیسه بهمون یکی داده 

یعنی زیاد مشکل خرج شون رو ندارم 

بیشتر زحمتی که باید برای بزرگ شدن شون بکشم رو میخاستم بدونم خوبه یا نه 

البته ما تو حیاط مون کلی علف و گل اینا داریم حیاط هم خیلی بزرگه 

بنظرت ۲۰ تا جوجه برای شروع خوبه؟ چون میگن نصفش میمیره نمیدونم والا 

و اینکه شرایط واکسن زدن شون چجوریه؟

خیلی ممنونم که زحمت کشیدی و این همه تایپ کردی  ما گوسفند داریم  میخوام ۲۰ تا جوجه بخرم&n ...

خواهش میکنم عزیزم

اره بیشترشون میمیرن واینکه اول باید دونه ی خورد شده بهشون بدی 

از ۵۰تا شروع کن

واکسن رو من به این نتیجه رسیدم وقتی میزنم مرگ و میرشون بیشتر میشه