سلام دوستان لطفا کامل متن روبخونید تا اشتباه های من رو تکرار نکنید. عکس هام خیلی زیاده ولی ده تایی رو میزارم.
من دوماه پیش دنبال قالیشویی خوب میگشتم چون هنوز یکسال نبود که فرش هامو خریده بودم ولی میخواستم برای عید تمیزتر باشند. توی همین صفحات نی نی سایت دیدم چند نفر از شربت اوغلی تعریف کرده بودند. منم خودم اسمش رو شنیده بودم. مونده بودم بین ادیب و شربت اوغلی که دیدم از ادیب زیاد راضی نبودند. زدم توی اینترنت قالیشویی شربت اوغلی،با ادعای بهترین قالیشویی تهران! با شماره های سایت تماس گرفتم و اومدن فرش ها رو بردن.
وقتی که بعد از چند روز فرش ها رو آوردن و ما باز کردیم دیدیم که فرش های نو رو داغون کردند، خیس بود و خیلی هم بوی وایتکس میداد. وقتی که به اون سه نفری که قالی هارو تحویل ما دادند اعتراض کردم گفتند با شماره های فاکتور تماس بگیر، تماس گرفتیم و خانمی جواب داد، عذر خواهی کرد و اطمینان داد که حتما پیگیری میکنند. ما مبلغ رو دادیم. فاکتور رو هم پس گرفتند؛ ولی قبلش تونستم ازش عکس بگیرم که اون رو هم میزارم.
خلاصه بعد از چند روز خبری نشد. دوباره تماس گرفتم، گفتند تا آخر هفته کارشناسشون میاد بررسی کنه. بعد از یک هفته خبری نشد واین چرخه و سرکار گذاشتن ماه سه هفته طول کشید. و در نهایت هم هیچ خبری نشد.
رفتم اتحادیه، گفتند که شربت اوغلی تحت نظر اتحادیه بوده، یک سال هست که تعطیل شده. و من گول قالی شویی غیر مجازی رو خوردم که جعل عنوان کرده و اتحادیه نمیتونه برای من کار کنه. (در حالی که حتی در فاکتور هم به دروغ نوشته مجاز). خلاصه به همین راحتی با جعل عنوان و فریب سر ما رو کلاه گذاشتند و دستم هم به جایی بند نیست.
(این رو هم بگم که خاله ام سه سال پیش فرش هاش رو داده بودم ماهریس، برای اون رو هم داغون کرده بودن ولی چون تحت نظر اتحادیه بود اومدن و با کلی منت براش تعمیر کرده بودن)
در ضمن خواهش میکنم، خواهش میکنم از این صفحه برای تبلیغ قالیشویی خودتون و فریب دادن مردم استفاده نکنید.