بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بچه هفت هشت ماهه رو نتونستم بدم اصلا دوس نداشت بچه شش ساله بعید میدونم بخوره میتونه بجاش چیزای بهتری بخوره موز و میوه طبیعی اجیل و...
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
شیر با موز کلا ترکیب شیر وموز خودش برای تغذیه بچه ها عالیه 🥰
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
من که برا خواهرم میخریدیم بچه بود، من میخوردم خیلی خوشمزه بود 😁😁
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من بچه هفت هشت ماهه رو نتونستم بدم اصلا دوس نداشت بچه شش ساله بعید میدونم بخوره میتونه بجاش چیزای به ...
اسی ماهور جان راست میگین اجیل خیلی خوبه
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ی دختر شمالی 😎😎عاشق دانشگاه❤چچیه خاخر پروفایله اشنی خرمالوعه خرمالو ندی تا الان خا الان هاریش قشنگ چشه اتی باز هاکن👀👀👀👀👁👁👁هاریش😄😄🔗آرزو هامو مینویسم تا تک تک ک بهشون رسیدم اینجا علامت بزنم🔗۱صورتم خوب بشه ۲دانشگاه خوب قبول بشم ۳عروسی کنم ۴خونم ساخته بشه ۵کار بابام درست بشه ۶تمام مشکلات ریزو درشت حل بشن....🔇🔇🔇🔇🌱🌱ظهور اقا امام زمان🌱🌱🌱.🌺🌺خدایا گناهانم رو ببخش و توفیق بده تا بیام سمتت از دوباره🖇🖇🌺🌺🌺خدایا میشه یعنی ی روز بیام اینجا تاپیک بزنم از ارزوم ک بهش رسیدم😭🥺🥺🥺🥺🥺🥺😔