2777
2789
عنوان

قانون جذب؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 58 پست
بله عزیزم فقط باید انرژی منفی از خودت دور کنی و اعتفاد داشته باشی اگر اینطور نبود ما الکی از خودمون ...

آره میفهمم باید اعتقاد داشته باشمزیاد درموردش میگن میخوام امتحان کنم 

ببین فرض میکنیم من خودم ازدواج کردم  میخوام برام توضیح بدی  فرض میکینم من ازدواج نکردم ...

اره اصلا نباید از کاش و اینا استفاده کنی باید تو ذهنت هم تصور کنی با همه وجودت و بگی خدایا شکرت ک ازدواج میکنم به زودب خدایا شکرت که با اونی ک دلم میخواد ازدواج میکنم و ...

اره نامه شرایط داره متنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میفهمم باید اعتقاد داشته باشمزیاد درموردش میگن میخوام امتحان کنم 

داخل نت سرچ کن ۱۰۰ درصدشو میفهمی چیه چنتا کلیپ کوتاه ببین راجبش 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
2803
2804
خب شرایطش چیه 

مثلا باید با انرژی مثبت نامه رو بنویسی 

اگر نامه رو بنویسی ولی توی فکرت چیزای منفی باشه فایده ای نداره با حال خوب باید بنویسی و تصور کنی

یه بزگه برمیداری

مینویسی

به فرشته ازدواج فلان(اسم خودت)

فرشته عزیز تو را تقدیس میکنم و برایت برکت میطلبم

و خدا را سپاس میگویم که بین من و همسر آینده ام عشق برقرار میکنی و بزودی مقدمات ازدواجم رو فراهم میکنی

از تو سپاسگزارم فرشته مهربان

از خداوند بزرگ هم سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم

من اینطوری مینوشتم نامه هامو

حالا دوس داری بنویس...ولی نوشتن انرژی ک منتقل میکنه بیشتره...

خیال خودتم راحت تره اون انرژیه درونت بیشتر میشه

روزی ۱۵ تا نامه بنویس و اتش بزن

بذار یجایی ک کسی نبینه همینطور ک مینویسی تصور هم بکن

مثلا باید با انرژی مثبت نامه رو بنویسی  اگر نامه رو بنویسی ولی توی فکرت چیزای منفی باشه فایده ...

یعنی همون موقع که مینویسم تا تموم شد آتیشش بزنم 

خاکسترشو بردارم بزار جایی کسی نبینه

مثلا باید با انرژی مثبت نامه رو بنویسی  اگر نامه رو بنویسی ولی توی فکرت چیزای منفی باشه فایده ...

حتما باید روزی ۱۵ نا نامه بنویسم 

بعد گفتی نامه های خودت همینطویر مینوشتی 

خب چقدر بعدش نتیجه گرفتی نتیجه دلخواه بود

2805
یعنی همون موقع که مینویسم تا تموم شد آتیشش بزنم  خاکسترشو بردارم بزار جایی کسی نبینه

نههه مثلا دو روز بنویس بعد آتیش بزن

میتونی نگه داری یه مدت ک شد باهم آتش بزنی خود نامتو کسی نبینه بذار یجایی ک نبینن

حتی میتونی داخل آب هم بندازی

اینطور نیست ک کلا به این موضوع فگر کنی باید درموردش مثبت فکر کنییی

آره فهمیدم درمورد موضوعی که فکر میکنم 

مثبت فکر کنم 

میشه وقتی میخوام بهش فکر کنم از این موزیک های ارامش بخش بس کلام با هندزفری گوش بدم ک فکر کنم و رویا ببافم

حتما باید روزی ۱۵ نا نامه بنویسم  بعد گفتی نامه های خودت همینطویر مینوشتی  خب چقدر بعدش ...

هرچقد میخوای بنویس نه من شاید یروز یکی مینوشتم یروز ۱۰ تا یروزم اصلا وقت نمیکردم نمینوشتم میگم میتونی تا ۱۵ تاهم بنویسی تو یکی بنویس با انرژی خوب کافیه همین...

اره من نتیجه گرفتم معجزه شد برام و به خواستم رسیدم

2801