2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه باید گفت

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
2804
یکی اون بگه دوباره چند روز بعد من بگم اینجوری بد نمیشه ؟

نه همونجوری که خودش شروع کرد بگو بدون جبهه گیری،بگو منم اینو.شنیدم جریانش چیه نمیخوام از این و اون بشنوم،ولی اینم خودم بهت بگم زیاد تو گذشته همدیگه کنکاش نکنین 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نه همونجوری که خودش شروع کرد بگو بدون جبهه گیری،بگو منم اینو.شنیدم جریانش چیه نمیخوام از این و اون ب ...

من اصلا نمیخواستم بهش حرفی بزنم.

ولی چون اون اول گفت منم حالا نمیدونستم بهش بگم یا ن

اینجوری پرو نمیشه؟

اینکه مثلا با پسری حرف میزدی باهات کسی تماس نمیگرفت

دخترای انگشت شماری هستن که تاحالا از این روابط قبل ازدواج نداشتن 

بعدم گذشته اسمش روشه. گذشته!دلیلی نداره بخواد راجبش بدونه.

بیست و دوسالم میشه چند ماه دیگه ولی از اینکه هیچوقت اینجور روابطو تجربه نکردم پشیمونم و تا جنس مخالفو درست نشناسم هیچوقت ازدواج نمیکنم

من اصلا نمیخواستم بهش حرفی بزنم. ولی چون اون اول گفت منم حالا نمیدونستم بهش بگم یا ن اینجوری پرو ن ...

اینبار رو بگو ولی یاداوری کن که گذشته تو به خودت مربوطه همونطور که مال من به خودم مربوطه ولی یجور تهاجمی نگو عادی مطرح کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
2809