2777
2789

آلوچه یا گوجه سبز میوه یه نوع درخت آلو وحشی بود که اول تو ایران و چین وجود داشت و اولین بار شخصی به نام سر ویلیام گِیج اون رو تو انگلستان کشت کرد برای همین اسم این میوه رو تو انگلستان گذاشتن greengage گرینگیج.

بعد داخل ایران وقتی خواستن این کلمه رو ترجمه کنن اون رو به " گیجِ سبز" ترجمه کردن و توی محاورات به اشتباه به گوجه سبز معروف شد.

در واقع این میوه از خانواده آلو به حساب میاد برای همین لفظ آلوچه لفظ اصیل تر و علمی تری برای این میوه هست.

کاربر آقا هستم

ماها ک میگیم گوجه باغی تکلیفمون چیه😂😂😂

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا کشفیات بعدی اسی بدرود

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
بیشتر ببینید

شما احتمالاً شمالی هستی و رفتی برای گویش خودتون داستان پیدا کردی 😁😁 اگه اینجوریه ما اراکیا بهتر میگیم آلو سبز 😄

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
شما احتمالاً شمالی هستی و رفتی برای گویش خودتون داستان پیدا کردی 😁😁 اگه اینجوریه ما اراکیا بهتر می ...

چه جالب

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...