2777
2789
عنوان

دارم زیر بارون راه میرمو گریه میکنم یا خداااا کمکم کنن😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 41 پست
 هعییی بخدا دیکه فقط دوست دارم بمیرم تففف به زندگییی😭😭😭😭😭😭😭

تف کمه به این زندگی

خدا لعنت کنه مادرشوهرم که دعوای دیشبمون سر اون بود.الانم اعصاب خوردیش برای منه. دوس داشتم گریه کنم تا خالی بشم ولی جلوی همسرم خودمو گرفتم تا فکر نکنه از ضعفمه

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم واسه شیراز لک زده شهر خودم شهر عشق خدایا چرا منو از شهرم دور کردی انداختی تو غربت تو چنگ دشمن 😭 ...

کجایی مگ؟💔💔

نــــشـــد ســهــمــم امــا مـــن هــمــیــشــه عــ🖤ـــاشــقــش هســـ🖤❤ــتــم 
ای بابا اول صبحی اعصابم خرد شد چرا همتون غمگین هستین ایشالاه دل همتون به زودی شاد بشه 

ایشالا شاد باشی بخدا  این  روزگار لعنتی  داره سخت میگذره بهم  دیگه نمیتونمم😭😭😭😭💔

نــــشـــد ســهــمــم امــا مـــن هــمــیــشــه عــ🖤ـــاشــقــش هســـ🖤❤ــتــم 
هی خواهر خدا ب همه ما زنهای ضعیف کمک کنه حیف خونه پدر ک پادشاهی میکردیم 

واقعا... یعنی یادم به حرفاش میافته میخوام پاشم دو شقش کنم

اگه خودم و دخترم مریض نبودیم همون دیشب میرفتم خونه مامانم. گفتم اگه برم اون بنده خدا هم مریض میکنم 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
دلم واسه شیراز لک زده شهر خودم شهر عشق خدایا چرا منو از شهرم دور کردی انداختی تو غربت تو چنگ دشمن 😭 ...

عزیزم ایشالا چند روز دیگه بیای شهر خودت 👀💜

💜I'm an Army کاربری دست چند نفرههههه فازکی نیستم به مولا