2777
2789
عنوان

راهکارهای خانگی درمان تنبلی تخمدان

12530 بازدید | 7 پست

پایین تنه با ٱجر داغ یا ڪیسه اب گرم و یا روغن زرد و بادام شیرین روی رحم و ڪشڪاله رحم مالیده شود .

هر شب یڪ ڪیسه اب گرم در محل تخمدان ها برای چند ساعت قرار گیرد و از شستشوی این ناحیه با اب سردپرهیز شود .
بادڪش مستمر زیر شڪم گرم و یا سرد .
ڪم خوردن آجیل چون گرم و تولید صفرا دارد.
روزی سه بار با روغن گرم شود .
خوردن صبح یڪ استڪان رازبانه و بعداز ظهر بومادران فقط درایام غیر پریود باشد و درایام پریود ممنوع.
ماست و خیار ممنوع .
سردرد با روغن مالیده شود .
قندو شڪر ممنوع.
شربت خاڪشیر باعسل صبح هنگام .
عرق اسطوخدوس روزی یڪ لیوان
تغذیه گرم و تر مصرف شود
در ازاله موی اطراف رحم فقط با نوره ( واجبی ) انجام شود چون خاصیت ارسینیڪ دارد و از تراشیدن با تیغ پرهیزشود .
حمام درزمان پریود٬ شلوار تنگ ٬غذای سرد ممنوع .
نخود و هلیم با دارچین مصرف شود.
پیاز با گوشت گوسفند چرخڪرده با روغن زرد باتخم مرغ محلی میل شود .
یڪ نخود سیاهدانه با عسل مصرف شود.
پختن غذا در طروف مسی .
استفاده هفتگی از قلم شتر در تغذیه خورشتها.
اب نخود فراوان با دارچین اندڪ خورده شود و یا فلافل خانگی میل شود با روغن ڪنجد .
دود اسفند با ڪندر و عنبرنسارا در منزل و در صورت امڪان در زیر ڪرسی به دهانه رحم .
مالیدن روغن زنجبیل روی رحم فقط حساسیت پوستی نداشته باشید .
با دمنوش های نوبه ای تان فقط یڪ گرم زنجبیل بریزید .
دوری مطلق از استخرها.
مصرف گوشت گوسفند و لیڪن گاو ممنوع .
خواب روز مطلقا ممنوع .
سبزی نعناع و پونه ڪوهی و تره در یڪ سوم تغذیه هر وعده .
میوه سبز و ڪال ممنوع .
روغن زیتون بودار در تمام تغذیه ها .
سبزی گشنیز و اش ان ممنوع .
اب سرد و یخ و بستنی و سرمادهی رحم ممنوع .
در ایام پریود شوخی زناشویی در این ناحیه ممنوع .
شیرینی طبیعی خرما و توت و مویز سیاه شانی عالیست.
پرخوری ممنوع و گرسنه عالیست .
یبوست مطلقا ممنوع یعنی روزی سه بار دفع مدفوع بدون بو و تغییررنگ باشد .
خوردن سڪنجبین فقط عسلی روزی شش قاشق.
مصرف ژل جنسی ممنوع .
تزریق عسل در واژینال
بادمجان و روغن نباتی و عدسی وقارچ و فست فود ممنوع .
ضرورت تڪ غذاخوری .
خوردن تغذیه گنجشڪ و ڪبوتر .
با شڪم پر و خالی مجامعت ممنوع .
 از خروج حمام یڪ لیوان شربت عسل میل ڪن .
استفاده عرق آویشن در لبنیات و آشها .
معده ڪاملا هر روز روغن مالی شود .
مجامعت تڪراری و طولانی در تنبلی تخمدان بشدت اثر دارند.

مشاوره رایگان طب سنتی در مورد بیماری های گوارشی،مشکلات زنان ،کبد چرب و افزایش یا کاهش وزن 

عزیزجان من خودم کارشناس گیاهان دارویی و دانش آموخته طب هستم 

در طب برای هیییییچ بیماری نسخه عام وجود نداره

به طور مثال همون موردی که فرمودین آجیل تولید صفرا میکنه در خیلی از موارد ترکیب آجیل‌ها را تجویز میکنن چون لازمه‌ی اون مزاج مصرف آجیل هست 

مزاج هرکس خاصِ همون فردِ و درمان هرکس هم خاصِ همون شخصِ 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزجان من خودم کارشناس گیاهان دارویی و دانش آموخته طب هستم  در طب برای هیییییچ بیماری نسخه عا ...

درست میفرمایید،این ها توضیحات کلی هست برای هر فرد باید ابتدا مزاج شناسی و در صورت لزوم اصلاح مزاج صورت بگیره

مشاوره رایگان طب سنتی در مورد بیماری های گوارشی،مشکلات زنان ،کبد چرب و افزایش یا کاهش وزن 
درست میفرمایید،این ها توضیحات کلی هست برای هر فرد باید ابتدا مزاج شناسی و در صورت لزوم اصلاح مزاج صو ...

بله دقیقا، ببخشید ولی اینکه شما در سایت عمومی قرار میدین بدون توضیحی منجر به خوددرمانی و ایجاد انواع عارضه‌ها میشه 

متاسفانه بارها من در این سایت دیدم که برای موارد خیلی حاد دوستان انواع داروها را لیست میکنن و اون شخص هم بعد استفاده یا بدتر میشه یا نتیجه نمیگیره و یه حس بدبینی هم به طب اتفاق میوفته 

جسارتا بهتره بجای لیست موارد درمانی لطف کنید معرفی طب انجام بدین که فرهنگ استفاده از طب هم ایجاد بشه و هر عطاری را طبیب ندونن 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
بله دقیقا، ببخشید ولی اینکه شما در سایت عمومی قرار میدین بدون توضیحی منجر به خوددرمانی و ایجاد انواع ...

عزیزم من آدرس پیجم رو داخل امضام گذاشتم برای مشاوره، مطمئنا کسی که راهکار بخواد مشاوره هم میخواد،شاید همه این موارد داخل اینترنت با یه سرچ ساده بیاد و همه میدونن این یه توضیح کلیه،همونطور که برای هر بیماری دیگه توضیحات کلی داخل اینترنت هست ولی برای همه که یه نسخه جواب نمیده و اینو همه میدونن.کسی هم که بخواد درمان بشه باید اول مشاوره بشه

عزیزم من آدرس پیجم رو داخل امضام گذاشتم برای مشاوره، مطمئنا کسی که راهکار بخواد مشاوره هم میخواد،شای ...

بله درسته دوست عزیز بنده قصدم کمک بوده جبهه گیری که نداره  

درسته که با سرچ بدست میاد من گفتم شما که طبیب هستین مثل سایت عام در گوگل رفتار نکنید

ضمنا خدمتتون عارضم که متاسفانه قریب به ۸۰ درصد افراد جامعه ما عادت به خوددرمانی میکنن

البته اساتید متفاوت هستن به ما اینطور آموزش دادن که با حرفمون هم بقیه را به اشتباه نندازیم 

موفق باشید 😊

بله درسته دوست عزیز بنده قصدم کمک بوده جبهه گیری که نداره   درسته که با سرچ بدست میاد من گفتم ...

نه عزیزم جبهه نگرفتم،ممنون ازتون