2777
2789

سلام دوستان. من هم یک مریضی دارم که خیلی برام عزیزه. مادرشوهرم حالش بده ، خیلی بد. جز دعا کاری ازم برنمی‌آید متاسفانه.

امشب مامانم زنگ زد و گفت: یکی از دوستانش که خیلی خانوم اهل کتاب و متدین هست برای شفای بیماری مادرشوهرم، یک نماز بهش گفته و سفارش کرده حتما بخونین که برای شفای بیمار واقعا سریع الاحابه هست.

این نماز رو در درجه اول خود بیمار باید بخونه، اگر بیمار توانایی نداره، یکی از عزیزانش بخونه. مثل پدر، مادر یا فرزند.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

لطفا لایکم کنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من محتاج دعای همتونم

ازتون خواهش میکنم برای اینکه آرزوم برآورده بشه یه صلوات بفرستید و دعا کنید البته به زور نیس اگه راضی باشید

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمازشو میگی 

لایک کن 

انشاالله مریضتون شفا پیدا کنه و حالش خوب بشه

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

نماز دو رکعت هست که باید بین نماز مغرب و عشا خونده بشه.

پس نماز مغرب رو بخونید.

بعدش دو رکعت نماز حاجت رو بخونید.

مثل نماز صبح هست کاملا.

فقط نیت نماز، « دو رکعت نماز حاجت هدیه به بانو حضرت زینب میخوانم» .

بعد که دو رکعت رو خوندید، سلام دادید تموم شد، به سجده می‌رسد و ۶۹ مرتبه ذکر « یا رباه» رو میگین و از سجده بلند میشین.

بعد نماز عشا رو بخونید.

حاجت روا باشید انشالله... برای مریض ما هم دعا کنید توروخدا🙏🙏

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
نماز دو رکعت هست که باید بین نماز مغرب و عشا خونده بشه. پس نماز مغرب رو بخونید. بعدش دو رکعت نماز ...

متشکرم حاجت روا باشی

التماس دعا

هر کس 

این نماز خوند منم دعا کنه

منم میخونم و  همه مریضا رو دعا میکنم 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
متشکرم حاجت روا باشی التماس دعا هر کس  این نماز خوند منم دعا کنه منم میخونم و &nbs ...

قربونت برم. شما هم همینطور ...🙏🙏🌹

نماز دو رکعت هست که باید بین نماز مغرب و عشا خونده بشه. پس نماز مغرب رو بخونید. بعدش دو رکعت نماز ...

امیدوارم بیمارتون شفا پیدا کنه.

دوستان برام حمد میخونید؟

منم بیمارم.از خدا بخواید به خانوادم رحم کنه

ب بچه هام.به شوهرم

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
امیدوارم بیمارتون شفا پیدا کنه. دوستان برام حمد میخونید؟ منم بیمارم.از خدا بخواید به خانوادم رحم ک ...

قربونت برم. ممنونم.

بله عزیزم. ۵ حمد میخونم، انشالله بحق خانم حضرت زینب سلامتی رو هرچه زودتر بدست بیاری🌹🌹

امیدوارم بیمارتون شفا پیدا کنه. دوستان برام حمد میخونید؟ منم بیمارم.از خدا بخواید به خانوادم رحم ک ...

من حمد خوندم و ایت الکرسی

امیدوارم حال دلت خوب بشه و سلامت و شاد باشی

التماس دعا

قربونت برم. ممنونم. بله عزیزم. ۵ حمد میخونم، انشالله بحق خانم حضرت زینب سلامتی رو هرچه زودتر بدست ب ...

لطف میکنی خانمی

حاجتت روا ان شاالله

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
لطف میکنی خانمی حاجتت روا ان شاالله

سلامت باشی عزیزم.

ممنونم.

2810