2777
2789

بازی هایی که خودم باهاش کنم ساده خانگی .

از سقف لحظه هایم یاد تو میچکد اگر باران بند آید ازاین خانه خواهم رفت

کتاب بازی بازوی تربیت از سری کتاب های من دیگر ما رو حتما بخون خیلی خوبه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدو بدو.

بالش به سر.

توپ بازی هدفدار.

قایم باشک.

کتاب بخون.

با هم شعر بخونید که حفظ کنه.

بازی اعداد که شما اعداد رو بخونی اون تکرار کنه.

قلقلکش بده بخنده.

پازل سه بعدی که بیرون زیاد هست بگیر یادش بده بچینه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

شعر بخون براش با توپ بازی کنین قایم شو پشت مبل بعد بیا بالا 😶😐 بعدش قلقلکش بده  با انگشتات راه برو روش با دست منظورمه بعد برقصین باهم 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

بدو بدو. بالش به سر. توپ بازی هدفدار. قایم باشک. کتاب بخون. با هم شعر بخونید که حفظ کنه. بازی ...

تو چقد حرفه منو گفتی

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

پسر منم ۱۵ماهشه 

خودش به تنهایی بازیای قشنگی میکنه 

مثلا ماشین بازی یا سوار اسب بادی میشه تکون میخوره 

دالی بازی هم خیلی دوست داره یا دنبال بازی 

جدیدا دارم اعصای صورت رو بهش یادمیدم فعلا فقط بینی رو خوب میگه 😂 

مثلا توپ دستت بگیر قل بده یا پرت کن ب اونم یاد بده انجامش بده 

پسرمن ک یه هفته س فقط قابلمه های داخل کابینت رو میاره وسط اشپزخونه 🙄😂

تو چقد حرفه منو گفتی

😂😂😂عزیزم...آره خودمم دیدم خندم گرفت. چقدر شبیه.

من همه رو با بچه هام بازی میکنم...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
😂😂😂عزیزم...آره خودمم دیدم خندم گرفت. چقدر شبیه.  من همه رو با بچه هام بازی میکنم...

فک کنم من بچتم چون بچه ندارم🤦🏻‍♀️😂😂❤❤

پسر منم ۱۵ماهشه  خودش به تنهایی بازیای قشنگی میکنه  مثلا ماشین بازی یا سوار اسب بادی میش ...

نگو که من روزی دو  سه بار کابینت‌ها رو از نو می‌چینم.😂

فک کنم من بچتم چون بچه ندارم🤦🏻‍♀️😂😂❤❤

😂😂😂😂😂😂

آفرین، بچه نداری اینقدر حرفه ای گفتی.

خیلی خوبه👏👏👏

عزیزم میشه بگی سر گل پسرت چقد اقدام بودی

سه ماه .اخه من برا پسر دار شدن اقدامـکردم فقد سه روز در ماه میتونستم اقدام کنم میدی تو اون سه روزم یه روزش مهمانی چیزی بود

از سقف لحظه هایم یاد تو میچکد اگر باران بند آید ازاین خانه خواهم رفت