2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیاد هزینه کردم من با هواپیما میرفتم تهران وبرمیگشتم هزینه هتل هم داشتم هرینه کرایه داخل شهری هم داشتم بعداز اون میرسید به خرج دکتر ویزیت وسونوگرافی ودارو بعد خرج عمل وداروهای بعد عمل .حالا حساب کن بامن هربار 9 میلیون به بالا اب میخورد
برای بچه دار شدن انهایی که بچه دار نمی شوند باهم صلوات بفرستیم
من هربار15 تا 20 تخمک داشتم الان هم 7 جنین فریزی دارم داخل بیمارستان خاتم ولی دیگه نمی خوامشون میخوام دوباره دارو مصرف کنم با تخمک جدید
برای بچه دار شدن انهایی که بچه دار نمی شوند باهم صلوات بفرستیم
سلام دوستان خرج کردن یک طرف مسئله اس،بدیش اینه که اینهمه خرج کنی و نتیجه نگیری من از پارسال آذر تا امسال بیست میلیون خرجم شده الان هم که دوباره شش میلیون در بهترین حالت هزینه میکرو میشه
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
من الان از دکتر برگشتم یه کیست داشتم که دکترم گفت ال دی بخورم و ماه بعد برم برای ای وی اف اما با دکترم حساب کردیم که انتقالم میشه 20 اسفند که اگه خدای نکرده منفی بشه توی عید حالم گرفته میشه و اگه مثبت بشه هم باید کل عید رو استراحت کنم قرار شد پریودبعدی ال دی بخورم تا بعد تعطیلات عید که انشاالله فروردین وارد سیکل بشم راستش نمیخوام عجله کنم ولی شما ها نظرتون چیه؟اسفند ای وی اف کنم یا فروردین؟
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
انشاءاله این دفعه میگیره...کاش جنین فریزاتو امتحان میکردی...مگه نمیگین همه چی دست خداست،پس اگر بخواد میشه ومیشه انشاءاله بعد عید خوبه
برای مامان شدن دوستام ومادرای منتظراللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
اکرم جون من دیگه جنین فریز ندارم باید از اول شروع کنم خودم هم تصمیم گرفتم بعد عید دوباره میکرو کنم