2777
2789
عنوان

سر دوراهی سختی قرار گرفتم

663 بازدید | 51 پست

نمیدونم از موضوع من خبر دارین یا نه

من 19 سالمه دانشجو پرستاریم

از یه پسره کورد خوشم اومد باهم اشنا شدیم ولی اون سنی بود و من شیعه وکلا به خاطر این موضوع و چنتا موضوع دیگه و رفتن ده جلسه به مشاورات مختلف تصمیم به کات گرفتم هرچند خیلی حیلی دوسش داشتم البته کل دوره اشنایی ما یه ماه بود 

الان دوتا خاستگار دارم

یکیش تو شرکت پتروشیمی هس 27 سال و خقوقشم به گفته کاربرای همینجا بین 15 تا 23 هس کارش فکر کنم دو هفته کار یه هفته استراحت هس.در حد 5 دقیقه ایشونو تو فرودگاه دیدم قراربود فردا شب قرار بود بیاد خاستگاری که الان من ده روزه کرونا گرفتم و خاستگاری کنسل شد

یکیشونم 28 و تو شرکت حفاری کار میکنه ایشون دو هفته کار دو هفته استراحت حقوق 

25

مشکل اصلی من دختر عموم هس

دختر عموم ازدواج کرده شوهرش سال سوم تخصص دندون میگیره و الان داره دنبال مطب برای دندون پزشکی میگرده

الان سوالم اینجاس

همش اخرای شب به خودم میگم شوهر اون دندان پزشک و منم بدبخت باید همیشه بین شیراز و عسلو در رفت و امد باشم شوهر اون کجا و شوهر من کجا

من اصلا به حقوق و مزایاشون کاری ندارم و زیاد هم مهم نیست

فقط چیزی که برام مهمه وجه و کلاس اجتماعی تو جامعه هس 

و مهمترین نکته اینکه نمیخام از دختر عموم کمتر باشم یه حس حسادت.

الان نمیدونم چکار کنم

میگم الان سنم کمه بمونم تا اونی که میخام بخاد

یا یکی از این دو نفرو انتخاب کنم

تو بحث ازدواج کاملا ازادم و همه چی دست خودم هس و خانوادم فقط حمایت میکنن و راهنمایی

الان اصلا نمیخام منو نصیحت کنید که خسادت بد گناهه چنانه . به اندازه کافی روح و روانم بهم ریخته شده 

پس ختهشا منو نصیحت نکنید چون حس حسادت چیزی نیس که یه روزه و یه ماهه از بین بره

در ضمن الان تازه شروع کردم نماز خوندن و حیلی حجاب رعایت میکنم و سعی کردم به کارای دختر عموم فکر نکنم ولی نمیشه یا اگر بشه زمانبره

فقط بگین اگر تو شرایط من بودین چکار میکردین.

مرسی از همه

هنوز دست از سر این پسر برنداشتی؟؟؟!!!!   حالا اون دختر فامیلتون شوهرش پزشکه چه ربطی به شما دار ...

اون پسر که کات کردم

این خاستگار جدیده

ربطش نمیدونم 

ربطش باعث شده نتونم درست تصمیم بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما طبق گفته خودت فقط وجه و کلاس اجتماعی طرف مقابل براتون مهمه این یعنی دید درستی نسبت به ازدواج ندارین 

اینو تجربه منی که مادر ٢تا بچه هستم میگه

تا زمانی که این طور فکر میکنید به نظرم بهتر ازدواج نکنید تا زمانی که بینش شما پخته تر بشه

شما که اوضاع مانیتور خوب هست  چقدر برای شوهر کردن عجله داری!!   صبر کن یه آدم بهتر بر ...

ان پسره باباش دوست بابامه

اصلا فکرم نکردم اجازه گرفتن گفتم بیان فعلا هم که کنسل شده

شما که اوضاع مانیتور خوب هست  چقدر برای شوهر کردن عجله داری!!   صبر کن یه آدم بهتر بر ...

عزیز دلم

از قذیم گفتن دختر مثل پل و مردم رهگذرن

نهایتش میان یه ساعت میشین دوتا میوه و شیرینی میخوره میرن

بحث عجله نیس

سلام گلم

شب بخیر

قبل از هرچیز خودتو از قید و بند اطرافیان ازاد کن تا بتونی تصمیم بگیری 

این یه تصمیم برای زندگی شخصه خودته

خودت و خودت

نه خودت و دختر عموت❎

انقدر ک ایشون برای شما مهمه اصلا اون شما فکر میکنه!؟

فردا تو خوشی و ناخوشی خودتی و تصمیمت

دختر عمو رو بذار کنار تا بتونی تصمیم درست رو بگیری❤✔

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.