2777
2789
عنوان

حواشیه کنکورم این چند روزه.. کنکور تجربی/پزشکی/دندانپزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 28 پست
گلم میشه اسم تیم مشاورت بگی ۳بار ازت پرسیدم نگران نباش مشاور تو نمیگیرم لطفا تیمش بگو

نه تیم نداره پیج داشت برای خودش (که البته الان بهم گفت اینستاشو فعلا پاک کرده واسه همین پیام بدی، نیستش) من تو واتساپم باهاش حرف میزنم. محمدزاده هستش. فکر کنم بهمن اسفند اینا ها بود که دنبالش میکردم.. چون خودمم پشت کنکوریم. بعد موقع کارنامه ها و نتایج انتخاب رشته ها خبر قبولیشو که گذاشت دیدم😍پزشکی شهید بهشتی قبول شده بود که البته بعدش با کارنامه سبز اومد شهر خودش، خودم ازش خواستم مشاورم باشه خیلیم خوب بوده تا الان برام. من از دی شروع کرده بودم ولی خیلی غمگین و افسرده شده بودم ولی با چیزایی که میگه قشنگ همه چیو برام روشن کرد راهی که خودش رفته و کارایی که خودش کرد و نتیجه گرفت. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تیم نداره پیج داشت برای خودش (که البته الان بهم گفت اینستاشو فعلا پاک کرده واسه همین پیام بدی، نی ...

وای خوش به حالت 

منم در به در دنبال مشاورم هیچکس اصلا راهکار درست بهم نمیده 

میشه باهاش صحبت کنی ببینی شاگرد قبول نمیکنه؟

حداقل اگه نشد بگو چنتا سوال دارم میخوام بپرسم اوناجواب بده ممنون میشم

وای خوش به حالت  منم در به در دنبال مشاورم هیچکس اصلا راهکار درست بهم نمیده  میشه باهاش ...

اون تاپیکم که اول هفته گذاشتم واسه شروع صفریا اونو بخون، بعد درخواست بده لینک کانالو برات بفرستم، توی اون مشکلات رو میگه، سوالاتتو به منم بگو که من بهش بگم که تو وبینارش اینا هارو هم اضافه کنه. اول هفته وبینار یه دو سه ساعت گذاشت بعد برداشت که شلوغ نشه چون تو کانالش فقط قرار بود برنامه و ازمونارو بزاره که بزنیم ولی چون چند نفر دیگه هم بهم درخواست دادن که ما دیر تر اومدیم و اینا، می‌خوام ازش خواهش کنم اگه میشه دوباره یه وبینار دیگه بزاره از اول همه چیو توش توضیح بده.

اون تاپیکم که اول هفته گذاشتم واسه شروع صفریا اونو بخون، بعد درخواست بده لینک کانالو برات بفرستم، تو ...

مرسی گلم ازش،بپرس از اسفند چن دور تونسته درسا بخون؟مرورش چطور بود؟

چنتا تست در روز میزد؟

ساعت مطالعش؟

چن منبع استفاده کرد؟

مرسی گلم راجبش خوندم  ولی اون از بهمن روری ۱۰ساعت خوند رتبه ۱۳هزار شد  اینکه سال دومم با ...

تو ویساش گفته بود همش درس نبود یبار از لحاظ خونوادگی کم میاورد، یه بار کتاب نداشت، یه بار سرکار نیمه وقت میرفت تا کتابارو بتونه بگیره، یه بار نمیشده بخونه، عیدش کلا از دست رفت، یه بار مامانش عمل داشته، یه بار خودش کرونا گرفت، مدرسه هم داشته، نهایی هم داشته، دبیراشم خوب نبودن، کنکور زبانی هم بوده جوری واسه اون یکی خونده که رتبه اونو خوب شده، بعد دانشجو هم شده و انصرافی بوده باز. کارم میکرده.

مرسی گلم راجبش خوندم  ولی اون از بهمن روری ۱۰ساعت خوند رتبه ۱۳هزار شد  اینکه سال دومم با ...

دوباره اگه ویس گذاشت ویساشو گوش بده سری قبل خیلی توضیح داد در مورد همینا